EUROSPORT.NO (DRAMMEN):
– Jeg skulle egentlig hatt de selv, fleiper Glesnes.
Strømsgodsets kaptein går med et stort smil utover kunstgresset på Marienlyst med to buketter. To utmerkelser for innsatsen i oktober: En for månedens trener, den andre for månedens spiller.
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58
Mottakerne er to Glesnes kjenner godt, nemlig trener Tor Ole Skullerud og lagkamerat Bassel Jradi.

Slik svarer Strømsgodset-duoen på prisene

Noe av begrunnelsen for at Eurosport har gitt prisen til Skullerud er at Strømsgodset står med seks strake seiere og har meldt seg på i medaljekampen. Skullerud dediserer den til hele Strømsgodset.
– Det er en pris til klubben og ikke minst de som jeg har med meg på treningsfeltet her. De har vært med på å snu en veldig vanskelig åpning for oss, sier han.
De første 15 rundene ble det kun tre seiere på Strømsgodset. Det gjorde at negativiteten begynte å spre seg rundt Drammens-klubben.
– Du tviler veldig på deg selv eller på at man skal få det til. Våren var veldig krevende. Vi var frustrerte og det var røft, innrømmer Skullerud.
(saken fortsetter under)

Tror de vil miste Jradi

Anført av en strålende Jradi har ting snudd for Strømsgodset. Månedens spiller for oktober har åtte mål og seks målgivende så langt i år.
– Han har vært fantastisk god, så der har vi en klassespiller som vi sikkert må gi slipp på etter hvert. Han har mer i seg enn å spille i Eliteserien, mener Strømsgodset-trener Skullerud.
Nå er det tre poeng opp til Sarpsborg 08 og seks poeng opp til Molde. Sistnevnte lag har en kamp mer spilt etter tapet mot Kristiansund.
Danske Jradi er full av selvtillit, og får neppe mindre tro på seg selv etter å ha fått en blomsterbukett for vunnet kåring.
– Jeg er selvfølgelig glad for å få den her. Vi har vunnet seks kamper på rad og det er fordi vi spiller på et lag som gjør det godt. Det er ikke for å stå her og være ydmyk, men det mener jeg, sier Jradi.
  • Kan Strømsgodset få syv strake seiere? Se kampen mot Haugesund på Eurosport Player søndag fra 17.50.
Eliteserien
Brutal nedtur etter ledelse: – Kan ikke annet enn å føle litt med Brann
21/08/2021 PÅ 19:52
Eliteserien
Bakenga-erstatter med hat-trick mot Haugesund
15/08/2021 PÅ 18:11