24-åringen forteller til Sunnmørsposten at det gikk galt på trening onsdag denne uken. En vridning i kneet gjør at hele sesongen trolig er over før den faktisk starter.
– Om det er korsbåndet som er slitt av vet jeg ikke helt, men legene sier at dette er en skade som vil ta tid å lege. De har antydet mellom sju og 12 måneder, sier 24-åringen til avisen.
Om to uker venter en operasjon i Oslo. Han ser allerede frem til at operasjonen blir unnagjort.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
– Akkurat nå har jeg store smerter, og kneet er veldig hovent, sier han.
Les også: RBKs juniorkaptein avslører hvorfor han forlater klubben

Flirte av Ulvestad-rykter

KBK-trener Christian Michelsen fortalte Eurosport.no i forrige uke at han var fornøyd med spillerne han hadde. Nå kan det likevel hende at han må på jakt etter en erstatter.
Økland spilte 13 kamper fra start for Kristiansund forrige sesong. Det førte til to scoringer. Laget endte til slutt på en meget sterk 7. plass, kun to poeng bak Odd.
Erstatteren heter dog neppe Fredrik Ulvestad, selv om Michelsen gjerne kunne tenkt seg å ha tre stykk Ulvestad i stallen.
– Det hadde vært fantastisk for oss, men vi er nok ikke med i den båten, sa Michelsen til Eurosport.no, og la til at det fremstår som urealistisk.
Les også: – Han vil spille kamper
Fra før er brødrene, Pål Erik og Dan Peter, allerede i stallen.
Eurosport.no vet at flere norske klubber har vist interesse for Premier League-proffen med tanke på at kontrakten hans går ut i sommer.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22