Populære sporter
All sport
Vis alt

– Må vurdere karrierestopp

Espen Blaker

Oppdatert 19/01/2018 klokken 17:03 GMT+1

Daniel Braaten er redd han må legge skoene på hylla tidligere enn planlagt.

braaten

Foto: Eurosport

– Nå orket kroppen et halvt år i fjor, så får vi se hvor mye kroppen orker i år. Går det ikke, så går det ikke. Det er ikke verre enn det. Jeg får bare jobbe på og ta det pent og pyntelig.
Det sier Daniel Braaten til Bergensavisen fra Branns treningsleir på Gran Canaria.
Superveteranens skadeproblemer startet i begynnelsen av juli, da han pådro seg en strekk i leggen. Før den tid hadde 35-åringen storspilt med seks målpoeng på 13 kamper for Bergens-klubben.
Etter flere tilbakeslag var ikke Braaten tilbake på banen før helt på tampen av sesongen. Likevel forlenget han kontrakten til ut 2018-sesongen med Brann i november.
Men etter sesongslutt har problemene igjen startet å hope seg opp. Braaten har pådratt seg en ny leggskade – på et annet sted enn den som plagde han gjennom fjorårssesongen.
Den tidligere landslagsspilleren har enda ikke kunne trent ordentlig i oppkjøringen.
– Han er i utgangspunktet frisk, men er jo livredd for å slå opp skaden igjen. Ryker leggen nå, blir det vanskelig, sier Brann-trener Lars Arne Nilsen.
Braaten påpeker at han må være svært forsiktig med å forhaste seg, spesielt med alderen tatt i betraktning.
Selv om han tror og håper det vil gå greit å komme i kampform til seriestart, innrømmer han at enden på fotballkarrieren kan være nærmere enn ønskelig.
– Om 2018-sesongen blir min siste på fotballbanen kommer an på kroppen. Nå orket den bare en halv sesong i fjor, så da må man begynne å vurdere det, avslutter Braaten.
Brann serieåpner borte mot Ranheim 10. mars.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame