Til helgen er endelig fotballferien over i Eliteserien, men Brann-trener Lars Arne Nilsen skulle nok ønske at pausen varte litt lenger. Flere av spillerne hans er nemlig usikre til kampen mot Aalesund.
– (Deyvery) Vega er definitivt ute. (Daniel) Braaten er defintivt ute. Det er et lite spørsmålstegn ved Piotr (Leciejewski), sier han til Eurosport.no etter Branns trening.
Dermed er det knyttet mest spenning til om den polske sisteskansen vil bli friskmeldt, men ifølge Branns trener ser det ikke lyst ut.
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
– Han sliter med lysken. Han var litt med i dag, men det er tvilsomt. Det er noe dritt med lysken, sier Nilsen.

Endringer i forsvaret

Mye tyder på at Vega og Braaten er klare til det viktige hjemmemøtet med Odd neste helg. De to spillerne hadde intervalltrening for seg selv, mens de andre hadde spilløkt. Nilsen ville brukt de allerede nå til helgen hvis han kunne velge selv.
– Hadde jeg bestemt, hadde de spilt, men jeg bestemmer ikke. De er ikke langt ifra. Vi kan ikke ta sjansen. Det er irriterende nært. De spurter og løper, så i mitt hode er de friske. Men det er ikke jeg som kan dette her.
I tillegg må de klare seg uten Bismar Acosta som har karantene på grunn av tre gule kort. Det gjør at Jonas Grønner får en etterlengtet mulighet i midtforsvaret.
– Han har vært fantastisk positiv lenge. Han har sett god ut på trening og taklet situasjonen veldig bra. Han brenner etter å spille, forsikrer Brann-treneren.
OBOS-ligaen
Aalesund med skremmeskudd i opprykkskampen
28/08/2021 PÅ 14:55
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58