Se alt fra Eliteserien på Eurosport Player: Sikre deg enkelt tilgang her
Det bekrefter klubben på egen hjemmeside fredag.
– Vi vil takke Arne for alt han har gjort for klubben. Da han kom tilbake som trener høsten 2016 reddet han LSK fra nedrykk, og i fjor vant han cupen for første gang på ti år. Arne Erlandsen vil stå igjen som en av de mest markante personene i LSKs historie, sier styreleder Morten Kokkim.
Eliteserien
Molde er seriemestere 2022: Slik var eventyr-sesongen
16/10/2022 KLOKKEN 18:55
– Jeg er stolt over det jeg har fått til i klubben i mine perioder som hovedtrener. Jeg ønsker Lillestrøm Sportsklubb alt godt i fremtiden, sier Arne Erlandsen.
Les også: Slik svarer Erlandsen på spørsmål om egen spillestil

Sundgot får treneransvaret

Klubben skriver at de skilles som venner.
– Vi er enige om å gå hver vår vei uten noen vonde følelser. Nå vil vi bruke tid på å finne den permanente trenerløsningen som vi mener er til det beste for Lillestrøm Sportsklubb. Arild Sundgot vil være hovedtrener – med Geir Kåsene som assistent – frem til den er på plass, sier Kokkim.
Etter det Eurosport kjenner til skal det ha vært misnøye i spillergruppen over tid. Ifølge interne kilder skal det være en samlet spillergruppe og sportslig ledelse som står bak avgjørelsen om å kvitte seg med Erlandsen. Hovedutfordringen har gått på stil, og flere skal over tid ha reagert på utskjellinger og en meget krass tone.
Erlandsen har fått flere advarsler rundt sin lederstil, og Lillestrøms vurdering er etter det Eurosport forstår, at han ikke har respondert tilstrekkelig på disse advarslene.
Lillestrøms neste kamp er mot Strømsgodset på mandag. Kampen vises på MAX og Eurosport Player med avspark 18.00.
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39