Rosenborgs danske spiss har hatt en personlig avtale med Nike siden han kom til klubben. Den avtalen er nå historie, det skriver Adressa.
Bendtners forpliktelser har gjort diskusjonen rundt en avtale mellom Rosenborg og Adidas vanskelig. Når dansken nå har åpnet for en avtale med Nike-konkurrent Adidas, gjør dette at klubben kan inngå en svært lukrativ avtale med utstyrsgiganten.
Utstyrsavtalen er den desidert største Rosenborg har inngått, noe som gjør at klubbens markedssjef Harald Lundemo omtaler den som tidenes norske klubbavtale. Adidas og Rosenborg ble i 2005 enige om en åtteårsavtale på hele 75 millioner kroner, ifølge Adressa, og alt tyder dermed på at den ferske avtalen er langt mer gunstig for trønderne.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58

Hyller løsningsorientert Bendtner

Dansken har tidligere i sesongen brukt sko fra Adidas i kampsammenheng som en midlertidig løsning, men nå er løsningen permanent. Markedssjef Lundemo hyller Bendtner for å ha opptrådt eksemplarisk og er svært glad for at han ikke tviholdt på avtalen med Nike.
– Det hadde vært mye verre om Nicklas hadde sagt at dette er uaktuelt. Jeg må fortsatt spille med Nike. Da måtte vi kanskje gått inn på en avtale som flere av de andre klubbene har gjort. Men det har vi sluppet, og det er jeg veldig glad for, sier han til Adressa.
Klubbens avtale med Adidas omfatter samtlige spillere. Den innebærer både tekstiler og sko.
– Det kunne vært mer støy, men det har det ikke vært fordi vi har snakket om det og vært åpne, sier markedssjefen.
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43