22-åringen har enn så lenge ikke skrevet under på en ny kontrakt med Brann.
Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad og Bergensavisen skal det gjøre at han nå kan ende hos en Eliteserie-konkurrent. Avisene mener å vite at Sarpsborg 08 har vist interesse for midtbanemannen, men ifølge BA skal klubbene ikke være enige om hva spilleren er verdt.
– Det har jeg ingen kommentar til, sier sportssjef i Sarpsborg 08, Thomas Berntsen, til SA.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
Heller ikke agent Stig Lillejord ellers Branns sportssjef Rune Soltvedt har kommentert ryktene. Spillerens kontrakt går ut i 2018.

Hektisk på overgangsfronten

I forrige uke ble det kjent at Brann ikke kommer til å forlenge kontrakten med Fredrik Haugen. Det har gjort at klubben ser etter andre alternativer.
– Det er ikke til å legge skjul på at de signalene vi har fått når vi ikke får signert verken Fredrik eller Kasper gjør at vi ser etter erstattere, sa Soltvedt til Eurosport.no i forrige uke.
En av spillerne som har vært aktuelle for Brann er Gjermund Åsen. Det er så langt uvisst hvor Tromsø-spilleren fortsetter i 2018, men Brann-ledelsen ble til slutt utålmodige av å vente på 26-åringen.
– Vi har bestemt oss for å avslutte den saken og se videre andre steder. Vi føler ikke at vi har fått tydelige nok signaler fra ham og da må vi jobbe med andre muligheter, sier Soltvedt.
Les også: Søderlund aktuell for Eliteserie-retur
Også Alexander Søderlund skal etter hva Eurosport.no erfarer ha vært i kikkerten til bergenserne. Franske medier hevder å vite at Rosenborg skal ha kastet seg inn i kampen om landslagsspissen.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22