Reklame
Ad
Direkte
Liveoppdatering

Velkommen til livedekningen av oppgjøret mellom Brann og Odd i 19. serierunde av Eliteserien 2017.

iguazu iguazu
Av
iguazu iguazu
Oppdatert 07/09/2017 klokken 12:48 GMT
Skuddstatistikken viser 13-9 til Brann. Av disse hadde vertene flest skudd på mål (6-3).
Svein Oddvar Moen markerer for full tid i Bergen, og Brann slår Odd med sifrene 2-0 i kveld. På en kveld der solen gjorde et etterlengtet comeback på himmelen over Bergen, vartet et effektivt Brann-lag opp med en solid forestilling på eget gress. Gilli Rolantssons fulltreffer sørget for 1-0 halvveis, og én ble til to da Kristoffer Barmen traff blink etter timen. Brann var nære et tredje sekunder før slutt, men to mål er likevel greit betalt for Lars Arne Nilsens menn. Odd slet med å skape mange målsjanser på Stadion i kveld, men med litt marginer kunne både Elbasan Rashani og Riku Riski tegnet seg på scoringslisten. Totalt sett er det fortjent at Brann vinner i kveld, og med en god defensiv og et effektivt angrepsspill gjennomfører rødtrøyene en type kamp de fremmøtte i Bergen har sett mange av siden opprykket.
End of 2. omgang
90'
Odd slår langt i jakten på et reduseringsmål, men som i hele kveld har Wormgoor god kontroll på Occean. Har gjennomført gode 90 minutter her, nederlenderen.
90'
Det er lagt til minimum tre minutter i den andre omgangen.
90'
Et innlegg treffer Skålevik, men headingen går rett på Rossbach.
90'
Brann setter nesten kveldens tredje! Brann varter opp med en fin kontring, og en pasning fra Skålevik finner Rolantsson til venstre. Kantspilleren løper fra Bergan og innover i 16-meteren, men avslutningen reddes delvis av Rossbach. Returen kommer Orry Larsen på, men innbytteren får aldri truffet ballen skikkelig fra sin posisjon på fem meter. Odd kan dermed overta. Nesten 3-0 der!
87'
Lav variant mot første stolpe. Brann får avverget.
87'
Så er det Jonssons tur til å prøve seg, men forsøket ender et stykke over. Langt nærmere enn Orry Larsens forsøk, men Rossbach kan like fullt forberede 5-meter.
86'
Orry Larsen prøver seg fra langt hold, men forsøket er nærmere turgåere på Løvstakken enn nettmaskene bak Rossbach.
85'
Hauso Haugen mottar et innlegg fra høyre og er relativt fri og frank, men innbytteren bruker altfor lang tid og fratas ballen.
84'
84'
Odd har en del ballbesittelse nå, men Brann synes å ha god kontroll på ledelsen idet det er under 10 minutter igjen. Har gjennomført en god kamp, Brann, som stort sett har vært tette defensivt og effektive offensivt.
81'
Kristoffer Barmen
Utgående
Kristoffer Barmen
Brann
Brann
*Goals1
On target1
Blocked Shots1
Yellow Cards1
Peter Orry Larsen
Innkommende
Peter Orry Larsen
Brann
Brann
79'
Ruud legger inn, men Horwath får etter hvert kontroll. Amerikaneren glipper først ballen, men retter opp egen feil umiddelbart.
79'
Frispark til Odd nær cornerflagget. Ruud skal legge inn.
78'
Tar tak i Bergs trøye og stopper en kontring. Soleklart kort.
Kristoffer Barmen
Gult kort
Kristoffer Barmen
Brann
Brann
*Goals1
On target1
Blocked Shots1
Yellow Cards1
77'
Skaanes er på et fint løp, men Bergan er med på notene og stopper indreløperen på rundt 20 meter. Grei takling av stopperen.
76'
Synes å ha god kontroll på dette, Brann. Gjestene skaper stort sett kun halvsjanser når de kommer til muligheter, og Branns bakre rekker har med få unntak hatt en behagelig reise så langt i kveld.
75'
Mladenovic forserer fremover i mellomrommet og nærmer seg etter hvert farlig sone, men avslutningen fra vel 16 meter er håpløs og ender langt over. Den burde innbytteren fått mer ut av.