Reklame
Ad
Direkte
Liveoppdatering

Hjertelig velkommen til den 24. runden av Eliteserien 2017. Det er klart for toppkamp på Lerkendal mellom suverene serieleder Rosenborg og medaljejagende Sarpsborg 08.

iguazu iguazu
Av
iguazu iguazu
Oppdatert 01/10/2017 klokken 19:51 GMT
Da er det slutt på Lerkendal, og dette var på ingen måte en høydare av en fotballkamp. En stillingskrig som aldri tok slutt gjorde at det ble skapt få sjanser. Begge målene kom på grunn av personlige feil, og det ble ikke skapt en eneste målsjanse på 90 minutter mot etablert forsvar. Sarpsborg jubler for et godt resultat etter kampen, men Rosenborg kan ikke være misfornøyde med 1-1 når man ser på hvordan kampen ble. Dette betyr at Rosenborg leder serien med ni poeng ned til Sarpsborg med seks runder igjen.
End of 2. omgang
90'
Konradsen header midt på keeper.
90'
Hedenstad får en siste mulighet til å legge inn fra et frispark litt over midtbanen.
90'
Trondsen skyter tre meter over.
90'
Tar en ettersleng på Hedenstad som er på vei gjennom. Frispark på 17 meter skrått fra høyre. God innleggs- og skuddposisjon dette. Hedenstad og Trondsen stiller seg opp.
Sigurd Rosted
Gult kort
Sigurd Rosted
Sarpsborg 08
Sarpsborg 08
*Goals1
Own goal(s)1
On target1
Yellow Cards1
90'
Det legges til minimum tre minutter.
90'
Det lugger voldsomt for Rosenborg offensivt. Lundemo spiller en pasning rett ut over sidelinja etter en misforståelse med Gersbach.
89'
Tobias Heintz
Utgående
Tobias Heintz
Sarpsborg 08
Sarpsborg 08
On target1
Fouls against1
Free Kicks2
*Corners2
Jon Helge Tveita
Innkommende
Jon Helge Tveita
Sarpsborg 08
Sarpsborg 08
87'
Konradsen blir avvinket for offside på vei gjennom etter en fin Meling-pasning. Sarpsborg-keeper Kristiansen bruker lang tid på å ta frisparket.
85'
Gersbach vinner ballen fra Askar, men mislykkes i å treffe Bendtner på den viktige første pasningen etter gjenvinning av ball. Et unisont sukk høres fra tribunene.
81'
Hedenstad legger inn, men det går over alt og alle og ut til femmeter.
80'
Jensen får seg tre smeller på ti sekunder, og til slutt velger dommer Moen å blåse frispark for den første forseelsen. Frisparket blir tatt fra cirka 35 meter. God innleggsposisjon, men for langt unna til å skyte. Tror jeg!
78'
Det byttet der kom ikke et sekund for tidlig. Jevtovic har vært forferdelig svak i kveld. Lundemo går inn sentralt på midten og Anders Trondsen(!) går inn som venstreving. Det sier vel litt om dekningen i angrepsrekka for tiden.
Milan Jevtovic
Utgående
Milan Jevtovic
Rosenborg
Rosenborg
*Fouls1
Marius Lundemo
Innkommende
Marius Lundemo
Rosenborg
Rosenborg
78'
Spissbytte for gjestene.
Krépin Diatta
Utgående
Krépin Diatta
Sarpsborg 08
Sarpsborg 08
*Assists1
*Fouls1
Offsides2
Jonas Lindberg
Innkommende
Jonas Lindberg
Sarpsborg 08
Sarpsborg 08
78'
Jensen takler Heintz og stopper ei kontring. Unngår det gule kortet, dansken.
76'
RBK er offer for mye piping på Lerkendal nå. Det er nok for lite fremoverrettet fotball for et godt vant trønderpublikum.
76'
Bendtner vender spillet fint til Hedenstad som plutselig har en hel autostrada med rom. Hedmarkingen utnytter det dårlig og spiller Jevtovic som er dekket av to spillere. Serberen får en dårlig touch og mister ballen.
74'
Bendtner blir litt cocky og prøver å ta tunell på Rosted istedenfor å spille Jevtovic på en mulig kontring. Rosted lar seg imidlertid ikke lure, og Sarpsborg overtar igjen.
73'
Meling sprinter oppover venstresiden og legger et tidlig innlegg mot Bendtner. Dansken er litt for treig og når akkurat ikke bort med tåspissen.