Reklame
Ad
Direkte
Liveoppdatering

Hei og velkommen til Skagerak Arena og kampen mellom Odds Ballklubb og Haugesund i den 24. runden av Eliteserien.

iguazu iguazu
Av
iguazu iguazu
Oppdatert 01/10/2017 klokken 17:53 GMT
Det er over i Skien, og Odd tar en fortjent seier mot Haugesund. Odd scoret like før pause, etter at Hussain fikk prøve seg to ganger fra spiss vinkel. Broberg plukket opp returen på det første forsøket, og trillet ballen til Hussain som enkelt satte den i mål på forsøk nummer to. Odd gikk hardt ut etter pause, og skapte flere gode muligheter. Etter en times spill fikk Odd straffe etter at Bruno Leite ble tvunget til å dra ned Haugen som var på vei til å score. Samuelsen gikk sikkert frem, men sendte i vei et forferdelig straffespark. Haugesund presset på mot slutten av kampen, men kom ikke nærmere enn avslutningen til Ibrahim som gikk utenfor fra kort hold. Eirik Horneland er garantert ikke fornøyd med dette, mens Fagermo smiler fra øre til øre. Nå er det håp om fjerde plassen igjen, som kan gi Europacup om Sarpsborg vinner cupen. Tor Henrik Stensland takker for seg, og ønsker alle tilreisende en god tur hjem.
End of 2. omgang
90'
Kort til Hussain, og Odd vinner et innkast høyt i banen.
90'
Kort variant. Ender med ny corner. Dette ebber nok ut nå.
90'
Mladenovic kontrer, og Odd skaper en god mulighet. Han spiller til Occean, som triller videre til Hussain. Fra likt hold som han scoret mot, mot Sandefjord sender han kula mot det lengste hjørnet, men den går via et lår, og ut til corner.
90'
Skuddvillige, det beskriver Haugesund idag. Fyres igjen fra langt hold, men aldri i nærheten av å true Rossbach.
90'
Rohit Saggi viser tre minutter på tavlen sin.
89'
Haugesund med sin åttende avslutning utenfor mål, og jeg tror jaggu syv av de har vært skudd fra 30 meter, som alle har endt minst fem meter over mål. Ibrahim denne gang.
89'
To minutter igjen av ordinær tid. Gjestene trykker fortsatt på.
88'
Nesten umiddelbar betaling for byttene til Fagermo. Mladenovic får ekstremt med rom på høyre, noe Ruud ser. Kantspilleren får ballen, skjærer inn, men avslutningen fra 18 meter går rett på Bråtveit.
87'
Tronstad med en svak match blir tatt av.
Sondre Tronstad
Utgående
Sondre Tronstad
Haugesund
Haugesund
Fouls against1
Free Kicks1
Anthony Ikedi
Innkommende
Anthony Ikedi
Haugesund
Haugesund
86'
Også Elba har løpt seg tom. Bra med fart på topp for Odd nå.
Elbasan Rashani
Utgående
Elbasan Rashani
Odds BK
Odds BK
*Fouls2
Fouls against3
Wide2
Stefan Mladenovic
Innkommende
Stefan Mladenovic
Odds BK
Odds BK
84'
For en mulighet, Ibrahim. Elba går i bakken, og mener han skal ha frispark. Elba tar ballen med henda, noe som gjør at dommer blåser frispark for hands. Gjestene tar det kjapt, og innlegget fra Abdi er perfekt til Ibrahim som fosser frem på første stolpe. Hagen er våken, og med på den, og presser Ibrahim nok til at han setter den utenfor.
83'
Matchvinner innvolvering fra Broberg på scoring. Løpt seg veldig tom. Riski inn for å kontre.
83'
Samuelsen mister ball på midten, og Abdi fosser fremover. Gjestene kommer fem mot fem, men ballen rotes vekk av Haraldseid midt i banen. Svakt utnyttet.
80'
Eventyrlig mulighet for Occean. Elba gjør sakene godt på venstre, og triller på tverrs av 16-meteren. Helt bak er Occean, og tar med seg ballen inn i feltet, men det kan se ut som han treffer med undersiden av skoen når han skal avslutte. Farten på ballen tilsier i alle fall det. Triller rolig inn til Bråtveit.
80'
Haraldseid og Stølås har forøvrig byttet posisjon for en stund tilbake. Skjerve over på høyreback, Stølås ned på venstreback og Haraldseid frem. Har vært nære et par ganger, Haraldseid, men har ikke touchet helt med seg.
78'
Serafin har ikke fått ordentlig tak i midtbanen idag, og blir tatt av til fordel for en med friske bein. Er nk ikke noe dumt trekk av Horneland det.
77'
Ibrahim kommer en mot en i duell med Hagen, men den sindige sørlendingen holder spissen feilvendt, og bryter med perfekt timing. Stopperspill tatt ut av læreboka.
75'
Gjestene trykker på nå, men etterlater seg store rom. Spørs om ikke Mladenovic snart skal inn, for å utnytte bakrommet som kommer det siste kvarteret.