Lillestrøm–Strømsgodset 2–0:
Erling Knudtzon var rasende for at han måtte stå over forrige seriekamp mot byrival Vålerenga. Lørdag var han tilbake med ny scoring da Strømsgodset ble slått 2-0.
LSK tok ledelsen ved Chigozie Udoji etter 32 minutters spill, og Erling Knudtzon satte ballen i mål noen minutter før hvilen. Målet gjør at LSK-spissen står med seks seriemål denne sesongen.
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19
(Artikkelen fortsetter under videoen)

Knudtzon tilbake med scoring

– Førsteomgang var jevn med like mange sjanser til begge lag, men i andreomgang var vi meget gode og kjørte over dem. Vi kunne og burde punktert kampen tidlig da, sa LSK-trener Arne Erlandsen til Eurosport etter kampen.
Et tafatt Strømsgodset maktet aldri å slå tilbake, og vertene kunne tilsynelatende enkelt kontrollere inn sin fjerde trepoenger på de fem siste kampene.
(Artikkelen fortsetter under videoen)

Glimrende scoring av Udoji

Arne Erlandsens menn har tatt 20 poeng på 15 kamper og ligger på en komfortabel 8. plass. mens Strømsgodset har plukket 15 poeng og synker som en stein på tabellen.
– Det er viktig å vinne slike kamper. Jeg føler ikke vi har fått mer enn vi fortjener så langt denne sesongen, sa Erlandsen.

– Jeg beklager

For Strømsgodset del ser det bekmørkt ut. Tor Ole Skulleruds mannskap har plukket 15 poeng halvveis i sesongen og synker som en stein på tabellen.
– I dag var det rett og slett dårlig. Dette er ikke noe vi skal være bekjent av. Jeg må bare beklage til alle som følger oss og heier på oss. Innstillingen vår og innsatsen vår var ikke god nok. Vi må ville og vi må ønske det sterkere enn vi gjorde. Jeg er fryktelig skuffet over dette her. Det er bare til å beklage, sa Skullerud.
(©NTB)
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18