Eurosport

Krever RBK-sjefens avgang etter nytt tap: – Nå er det nok!

Krever RBK-sjefens avgang etter nytt tap: – Nå er det nok!

11/06/2018 20:41Oppdatert 11/06/2018 22:00

Rosenborg-fansen langer ut mot Kåre Ingebrigtsen etter Rosenborgs andre strake tap i Eliteserien.

TROMSØ/OSLO (Eurosport.no):

Tromsø – Rosenborg 2-1:

Rosenborg hadde muligheten til å kutte forspranget til serieleder Brann til fire poeng, men på Alfheim ble Kåre Ingebrigtsens menn kjempet i senk av et meget opplagt hjemmelag.

1-2-tapet gjør at RBK nå er sju poeng bak serieleder Brann. I tillegg er Ranheim også to poeng foran storebror på andreplass.

Mot slutten av kampen haglet det med mishagsytringer mot RBK-treneren på Twitter:

– Vi velger rett og slett vekk tre poeng

– Vi taper fordi vi er fryktelig upresise på den siste tredjedelen. Vi kan spille fri hverandre på blankt mål, men velger feil. Vi er upresise når vi kommer igjennom. Da blir vi straffet av Tromsø, sa RBK-sjefen til Eurosport etter kampen.

– Hva kommer det av?

– Dårlige valg, og ikke minst er det upresist. Vi har så mange muligheter i overtall hvor vi gjør unødvendige feil. Det er litt urytmisk, og vi får ikke flyten i det. Det er forskjellen på lagene.

RBK kom til drøssevis av innlegg, men mesteparten havnet enten bak mål eller hos en Tromsø-spiller.

– Det må vi få rettet på, for i dag hadde vi gode muligheter til å vinne. Så står vi igjen med null.

– Vi gjennomfører egentlig en bra bortematch, og er best i store deler av kampen. Vi velger rett og slett vekk tre poeng med dårlige valg og slurv, avsluttet RBK-sjefen.

– En perfekt kamp

– Fotball er en tøff sport, og man er nødt til å løpe mye, spesielt mot gode lag. Disse tre poengene er fantastiske. Jeg synes vi fortjente det. Vi forsvarte oss godt, og angrep med mye vilje og energi. Denne seieren viste hva som bor i dette laget, sa en strålende fornøyd Tromsø-sjef Simo Valakari til Eurosport etter kampen.

– Jeg er mest glad for oss, men at vi kan gi en liten gulrot til Bergen er selvfølgelig fint, sa målscorer Jostein Gundersen.

– Det var helt nydelig. En perfekt kamp, sa Tromsøs Mushaga Bakenga, som tidligere har spilt for Rosenborg.

– Det er utrolig deilig. Jeg synes vi gjør en veldig god kamp. Vi tør å spille vårt spill og lykkes med det, la matchvinner Lasse Nilsen til.

– Propagandafotball!

Jostein Gundersen stanget «Gutan» foran etter en presis Gamst-corner, før Lasse Nilsen avsluttet et mønsterangrep like før timen var spilt.

– Har du sett på maken? Propagandafotball fra TIL!, utbrøt Eurosports kommentator Asbjørn Myhre.

Trønderne skapte umiddelbart ny spenning i kampen da Tore Reginiussen headet inn sitt andre mål for sesongen. Morten Gamst Pedersen ville ha frispark etter duellen med RBK-stopperen, men fikk ikke gehør hos dommer Ola Hobber Nilsen.

Kåre Ingebrigtsen byttet inn en friskmeldt Nicklas Bendtner det siste kvarteret, men dansken klarte aldri å sette sitt preg på kampen.

Video - Rundens mål: Se kandidatene

01:09
0
0