Det skriver klubben på egen hjemmeside.
Dermed legger spissen opp som fotballspiller etter 22 år på seniornivå.

– Klubben i mitt hjerte

Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
– Det er spesielt å tenke på at jeg nå legger opp etter så mange år. Men alt har sin slutt, og nå gleder jeg meg masse til en ny og spennende start i Strømsgodset. Det er stort for meg å være tilbake, sier han til klubbens hjemmeside.
– Godset er klubben i mitt hjerte, og jeg ser frem til å kunne bidra inn i både samfunnsarbeid og utvikling av talenter, sier 39-åringen.
Peter Kovacs skal være ute på Godsets samfunnsprosjekt, Blåtimer, i barnehager og skole tre dager i uka – alene og og sammen med spillerne på A-laget. Han skal også bidra som assistenttrener på Gatelaget. I utviklingsavdelingen får 39-åringen en rolle som spillerutvikler i aldersgruppa 12-19 år.
– Det er veldig hyggelig å få Peter tilbake i klubben. Han har masse kunnskap og erfaring, sier daglig leder Dag Lindseth Andersen.
Kovacs Godset-høydepunkt var naturligvis seriegullet i 2013. Angriperen forlot Drammen sommeren 2015 og spilte denne sesongen for Arendal. Oppholdet ble ikke vellykket, og Kovacs startet kun tre kamper etter overgangen fra Sandefjord i sommer.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22