Årets første pakke til supporterne i Rosenborgs julekalender kan være ny trener. Styreleder i Rosenborg, Ivar Koteng, bekrefter til Eurosport.no at de skal ha ny trener på plass innen den første dagen i desember.
Mandag kveld ble styret ferdige med å utarbeide en liste over aktuelle kandidater til å etterfølge Kåre Ingebrigtsen som trener i Rosenborg. Det var Adressavisen som omtalte saken først.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
– Vi har nå en bruttoliste som skal ned til en nettoliste. Vi skal være ferdige med prosessen senest 1. desember, sier Koteng til Eurosport.no.

Coolen aktuell for jobben

Nå starter jobben med å sondere terrenget og velge ut kandidatene til nettolisten. Deretter vil klubben velge seg ut kandidater de vil gå i dialog med før de bestemmer seg for en kandidat. Koteng ønsker ikke å gå inn på hvor mange som står på listen akkurat nå.
– Det er ganske mange navn på listen, både utenlandske og norske kandidater.
– Er midlertidig trener Rini Coolen et aktuelt navn?
– Ja, selvsagt.
– Hva synes du om det han har levert?
– Jeg synes han har levert bra. Han har ikke hatt de beste arbeidsforholdene. Det har vært mye kamper og lite trening, men det begynner å bli bedre nå.
  • Lad opp til Eliteserien og følg hele runden: Se Fotball Direkte søndag fra klokken 17.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

Ønsker ikke å kommentere om de Boer er aktuell

Tidligere i august kunne Eurosport.no avsløre at Ronald de Boer har vært i Trondheim for å møte representanter for RBK og at nederlenderen skal være høyt på listen over aktuelle kandidater. Uten at Koteng nå ønsker å si så mye om de Boer er aktuell.
– Det har jeg ingen kommentar til, svarer Koteng.
I Fotballmandag sa Gauseth at Coolen kan være rett mann for klubben og at han nå har et prøve-halvår i jobben.
– Jeg tenker at Rini Coolen sitt kandidatur blir sterkere og sterkere for hver kamp. Vi husker tilbake når Kåre ble ansatt, det var ingen som trodde han skulle bli noen permanent løsning, men det ble han. Og han er den nest beste treneren i Rosenborg sin historie etter Nils Arne Eggen. Du kan se det på Coolen, det lyser av hele fyren at dette er noe han har lyst til. Dette er en jobb han går å sikler etter og har forferdelig lyst å fortsette med, sa Gauseth.
Sett denne diskusjonen om Moldes juvel?
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55