Populære sporter
All sport
Vis alt

Klar for Eliteserie-klubb: – Målet er å få ham tilbake i landslagsdiskusjonen

Eirik Fure

Oppdatert 30/11/2018 klokken 15:30 GMT+1

Sarpsborg 08 har vist muskler i Europa denne sesongen. Nå forsterker klubben.

Næss

Foto: Other Agency

Nicolai Næss er klar for Sarpsborg 08. Det skriver klubben i en pressemelding. Det er snakk om en treårsavtale som gjelder fra 1. januar 2019.
I spilleren får sarpingene en midtstopper sportssjef Thomas Berntsen har store forventninger til.
– Han står for alt vi liker. Nicolai er en dedikert, treningsvillig og veldig god fotballspiller med godt humør. Han kommer til å ta sin plass i gruppa, sier Berntsen.
– Vi har ønsket å signere ham i flere år. Han var en bauta i Stabæk, gjorde det godt for Columbus Crew i USA, men har slitt mer i Heerenveen. Vi forventer at Nicolai er med på å heve standarden hos oss. Målet er å få ham tilbake i landslagsdiskusjonen, utdyper sportssjefen.

Vil oppleve nye Europa-øyeblikk

Næss er glad for å ha skrevet under kontrakten.
– Da muligheten kom, følte jeg det var riktig for meg og min utvikling. Etter en fin plan med Geir Bakke og Thomas Berntsen, var jeg ikke i tvil, sier 25-åringen.
– Alle har fulgt med på Sarpsborg. Det har vært veldig gøy å se hva man har fått til i Europa. Det har vært helt magisk. Jeg håper å være med på flere slike øyeblikk fremover, utdyper han.
Han beskriver seg selv på følgende måte:
– Jeg er en midtstopper som er bra med ballen i beina. Jeg liker å være med i det oppbyggende spillet. Jeg er ikke den største stopperen, men er man det, må man spille med hjerte med utenfor drakta. Jeg har kommet hit for å være med og kjempe i toppen og kanskje være med på et nytt Europa-eventyr.
Joackim Jørgensen forlater Sarpsborg 08 til fordel for Start etter denne sesongen. Samtidig tyder alt på at Joonas Tamm ikke fortsetter i klubben.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame