• Se Sandefjord – Sogndal fredag klokken 19.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Sogndal har hentet montenegrineren, Staniša Mandić, på lån ut sesongen. Den 22 år gamle kantspilleren kommer fra den serbiske klubben FK Čukarički.
I avtalen er det en opsjon på kjøp om hvittrøyene ønsker å knytte til seg spilleren på permanent basis. Ifølge sportslig leder, Håvard Flo, har klubben vært på jakt etter en kantspiller.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
– Dette er en veldig spennende spiller som kom til oss gjennom nettverket vårt i Serbia. Han er ung, han har et veldig høyt teknisk nivå og han er rask. I tillegg er han en veldig fin type som vil passe godt inn i gruppen vår, sier Flo til klubbens hjemmeside.
22-åringen har spilt for en rekke klubber i både i Montenegro og Serbia. I FK Čukarički fikk han foreløpig 75 kamper og scoret seks mål. Mandić var også en del av laget til Serbia som vant U20-VM i 2015. Blant annet scoret han 1-0 målet i finalen mot Brasil. Nå representerer imidlertid kantspilleren Montenegro der han har spilt fire kamper.
I Sogndal håper de nå at de kan utvikle spilleren videre, men er innstil på å gi spilleren tid.
– Som Håvard sier, er dette et litt fremtidsrettet prosjekt. Vi vet at Gilbert Koomson en dag vil reise og da må vi være forberedt på det. Men Stanisa er allerede nå slik at han kan gå inn og være med for å bidra på banen, sier Sogndal-trener Eirik Bakke til klubbens hjemmeside.
  • Se Sandefjord – Sogndal fredag klokken 19.00 på Eurosport Player og Eurosport Norge.
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00
OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26