Stabæk – Start 1-1 (0-0):
Benjamin Boujar fikk en verst tenkelig start på Eliteserie-karrieren da han måtte hente seks baller ut av nettet i 1-6-tapet mot Vålerenga. 24-åringen hadde svake involveringer ved flere av baklengsmålene.
Etter å ha blitt vraket til fordel for nysigneringen Jonas Deumeland mot RBK søndag, måtte han igjen i aksjon da tyskeren gikk ut med skade tidlig i andre omgang mot Stabæk.
OBOS-ligaen
Sandnes Ulf forsvarte tabelltoppen mot blodfattige Stabæk: – Fulgte planen til punkt og prikke
25/04/2022 KLOKKEN 17:56
Det ble en ny, vond opplevelse for 24-åringen.
20 minutter før slutt reddet Boujar et skudd fra Ola Brynhildsen, før han gikk ut for å fange ballen foran føttene på Ohi Omoijuanfo. Keeperen så ut til å ha kontroll før han fomlet ballen tilbake i beina på Ohi.
Stabæk-spissen takket og bukket, og fra skrått hold plasserte han ballen mellom beina på Boujar og i mål.
– Han skal jo ha kontroll, men glipper ballen. Han kan jo bare legge den ut til en corner, og så blir han straffet igjen. Keepermarerittet fortsetter for Start!, utbrøt Eurosports kommentator Jørn Sundby.
Se situasjonen her (saken fortsetter under):

Kjempetabbe kostet dyrt: – Keepermarerittet fortsetter for Start!

– Det virker som det er et par voodoo-dukker der ute for øyeblikket, så jeg vet ikke helt hva som skjer. Uansett hva det er – vi kjører på videre, og skal klare oss, sa Start-trener Mark Dempsey til Eurosport etter kampen.
Heldigvis for Boujar sørget Aron Sigurdarson for at sørlendingene fikk med seg poeng fra Bærum. Sju minutter før slutt ble islendingen spilt gjennom av Isaac Twum og trillet ballen kontrollert forbi Mande Sayouba.
Dermed endte bunnoppgjøret 1-1, noe som betyr at begge lag fortsatt er under streken.
– Vi er skuffet. Som mot Tromsø kommer baklengsmålet der vi i utgangspunktet skal ha full kontroll. Men det var en åpen kamp, og uavgjort var vel greit nok med tanke på spill og sjanser, sa Stabæk-trener Toni Ordinas.

Poengdeling i bunnoppgjøret etter keepertabbe

OBOS-ligaen
Sikret årets første seier etter sjansebonanza
18/04/2022 KLOKKEN 15:55
Eliteserien
Bekrefter overgangen på en spesiell måte: – Ingen skal si at vi ikke er tøffe i forhandlinger
07/02/2022 KLOKKEN 20:01