SE ALT FRA ELITESERIEN PÅ EUROSPORT PLAYER
Vadim Demidov (31) var den eneste spilleren over 25 år i Stabæks lagoppstilling mot serieleder Brann lørdag kveld. Den tidligere utenlandsproffen var i pausen klar på at han savnet at laget gikk i duellene mot et voksent Brann-mannskap.
Forsvarsspilleren understreker at han er sikker på at alle gutta gjør sitt beste, men at det så langt ikke har vært nok på dette nivået.
OBOS-ligaen
Sandnes Ulf forsvarte tabelltoppen mot blodfattige Stabæk: – Fulgte planen til punkt og prikke
25/04/2022 KLOKKEN 17:56
– Vi må opp flere hakk. Det er ikke godt nok til å spille i Eliteserien per dags dato. Det må virkelig begynne å brenne litt i hjerte og sjel om hva vi holder på med, sier Demidov til Eurosport.
Les også: Brann-fansen linket egen trener til Arsenal

Rekdals advarsel: – Det er ikke lov

Stabæk er det eneste laget som ikke har vunnet en kamp i Eliteserien 2018. Før hovedrunden søndag er Nadderud-klubben på bunnen av tabellen.
Eurosports fotballekspert Kjetil Rekdal advarer Demidov og Stabæk mot det som skjedde da Brann scoret sitt tredje.
– Det må bekymre at dere faller helt fra hverandre på 3-0. At dere nesten gir opp. Det er ikke lov på det nivået her. Det er bare tilfeldig at Brann ikke lager det fjerde eller det femte. Ja, du kan tape kamper, men du må stå opp i 90 minutter, selv om du er ung, sier Rekdal.
(Se Demidovs oppgjør i pausen – saken fortsetter under):

– Vi er altfor snille med unggutter

Demidov kommer fra et sportslig vanskelig opphold i Minnesota United, men har en lang og innholdsrik karriere bak seg. Gjennom opphold i blant annet Real Sociedad og Eintracht Frankfurt har han fått med seg mye erfaring som kan komme godt med for lagkompisene.
– Det er tøffe gutter, men de må ta det på et eller annet vis. Hvis du skal til utlandet og har ambisjoner, må du tåle det her. Vi er altfor snille med unggutter i Norge. De må tåle å ta det. Hvis du ikke tåler å ta det her nå, så tåler du det ikke senere heller. Det er ikke noe som plutselig kommer. Det må man bare ta tak i så fort som mulig, mener Demidov.
Stabæk-trener Toni Ordinas nekter å akseptere at motgangen kommer på grunn av en lav gjennomsnittsalder.
– Vi kan ikke bruke det som en unnskyldning. Strategien til Stabæk er å konkurrere i Eliteserien med disse guttene eller hva du vil kalle de. De vil gradvis utvikle seg, forsikrer treneren.
(Slik var kampen – saken fortsetter under):

Brann inntok tabelltoppen etter å ha valset over Stabæk

Spøkte med fansen

Spanjolen får støtte av Demidov.
– Vi kan ikke gjemme oss bak at vi har... jeg er så drittlei av å høre om den lave snittalderen. Den betyr ingenting. De gjorde det ok i fjor, så vi bør klare å gjøre det i år også, sier Demidov.
Deretter kommer han med ros til Stabæks supportere som stod igjen for å hylle sine helter etter nederlaget i Bergen.
– De var mye bedre enn oss. Snittalderen var sikkert høyere også, sier Demidov spøkefullt med et lurt smil om munnen.
Stabæks neste kamp er hjemme mot Start på onsdag. Kampen vises på Eurosport Player og Eurosport Norge med avspark 18.30.
Fikk du meg deg denne?
OBOS-ligaen
Sikret årets første seier etter sjansebonanza
18/04/2022 KLOKKEN 15:55
Eliteserien
Bekrefter overgangen på en spesiell måte: – Ingen skal si at vi ikke er tøffe i forhandlinger
07/02/2022 KLOKKEN 20:01