Det ble trønderfest i Molde etter at Rosenborg snudde kampen mot rivalen og stakk av med seieren etter scoringer fra Nicklas Bendtner og Anders Konradsen.
Da tok det fullstendig av i bortesvingen og på benken til Rosenborg. Etter kampen var Kåre Ingebrigtsen i perlehumør og viste noen små dansetrinn til fansen.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 PÅ 20:39
Samtidig sendte han et lite stikk til rivalen.
– De har ikke ballen i andre omgang. De ligger bare bak. Vi må slite dem ut og vi har tempo på ballen. Vi har ballen i hele andre omgang. De kommer litt til etter 2-1. Jeg har aldri vært her når det har vært så stor forskjell på lagene, sier Ingebrigtsen til Eurosport etter kampen.
Se sammendraget fra kampen. Saken fortsetter under videoen:

Se Rosenborgs mesterlige snuoperasjon

Solskjær: – Rosenborg vinner serien

Rosenborg-treneren var strålende fornøyd med gjennomføringen av kampen selv om Molde fikk en pangstart og kontroll på kampen.
– Jeg synes vi er fantastisk gode. Spesielt i andre omgang. Jeg synes det var jevnt i første omgang. I andre omgang var det klasseforskjell. At vi vant er vel mer enn fortjent, sier Ingerbrigtsen.
Med ti poeng opp til Rosenborg virker gullkampen kjørt for Moldes del, mens Sarpsborg 08 er åtte poeng bak med en kamp mindre spilt. .
– Rosenborg har vunnet serien. Det er greit. Eneste som kan utfordre de er Sarpsborg 08, men det tror jeg ikke. De vinner serien. Så må vi sørge for at vi blir topp tre. Vi vil til Europa neste år. Om det er to eller tre er et fett for meg, men vi skal henge med der oppe, sier Solskjær.

– Det er opp til oss

Matchvinner Anders Konradsen tror trønderne må svikte totalt for ikke å ta gull.
– I praksis så bør de være det. Det er opp til oss. Hvis de tar oss igjen har vi sviktet fullstendig, men vi legger oss ikke nedpå. Det er fortsatt lenge igjen. Nå har vi den luken vi vil ha, sier Konradsen.
Eurosports fotballekspert håper at Sarpsborg 08 kan gi trønderne kamp om gullet, men påpeker at Ole Gunnar Solskjærs spillere kan glemme gullet etter tapet mot Rosenborg.
– Molde er hektet av gullet. Vi får håpe for Eliteseriens del at Sarpsborg 08s kan gi litt spenning inn her, sier Eriksen.
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 PÅ 12:18
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 PÅ 18:53