Ifølge VG blir stevningen sendt fra Ingebrigtsen, Hoftun og deres advokater til Sør-Trøndelag tingrett om få dager.
– Det har vært skriftlig korrespondanse mellom partene, og det har blitt avholdt et resultatløst møte. Dette blir nå en rettslig prosess for domstolene, og vi mener at oppsigelsene av Hoftun og Ingebrigtsen er usaklige, sier advokat Stein Kimsås-Otterbech i Advokatfirmaet Thommessen AS og advokat Andreas Messelt Ekker i Bjerkan Stav Advokatfirma AS i en uttalelse til VG.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
RBK-ledelsen sier følgende om stevningen:
– Vi forholder oss helt rolig til dette. I Rosenborg mener vi at vi har jussen og alt annet på plass i denne saken, sier personalsjef Trond Alstad til VG.
Ingebrigtsen ble mandag presentert som fotballekspert i Eurosport.

– Brutal slakt

Eurosports fotballekspert Christian Gauseth har tidligere vært klar på at han reagerte på måten ting skjedde på da de to mistet jobben som hovedtrener og assistenttrener i RBK.
– Etter tre seriemsterskap, to NM-gull og to Europa League-gruppespill er det en brutal slakt å få fra sin nærmeste leder. Hadde jeg vært Kåre hadde jeg blitt forbannet over den begrunnelsen. Jeg synes han fortjener veldig mye mer ros enn han får. Det er en slett måte å beskrive en mann som på mange måter har gjenreist stoltheten i norsk fotball, har Gauseth tidligere sagt.
RBK-styreleder Ivar Koteng sa følgende på pressekonferansen 19. juli:
– Kåre har ikke gjort så mye galt, men avgjørelsen går på hva vi kan gjøre bedre. Vi har tatt ut potensialet til Kåre nå. Man må være fagmann, leder og pedagog. På alle de feltene ønsker vi å bli bedre, sa Koteng.
Tidligere tirsdag møtte Nicklas Bendtner media etter voldsepisoden i København. Dansken beklaget overfor supporterne og klubben.
Rosenborgs neste kamp er borte mot Vålerenga søndag 20.00. Oppgjøret vises på TVNorge og Eurosport Player.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09