Det bekrefter Trondheims-klubben på sine hjemmesider.
– Først og fremst vil jeg si at jeg er veldig stolt over å ha skrevet ny kontrakt med Norges beste klubb, sier 20-åringen.
Forsvarsspilleren var i høst på lån i Bodø/Glimt, hvor han bidro til å sende gultrøyene tilbake til Eliteserien. Reitan scoret to ganger på 13 opptredener.
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 PÅ 17:53
Nå er han forberedt på å slåss om en startplass i hvitt og sort.
– Dette er selvfølgelig et fint signal for meg. Jeg har vokst både som spiller og person ved å være utlånt til Glimt. Men det har alltid vært det å bli Rosenborg-spiller som har vært målet. Jeg ser virkelig frem til å bidra for klubben allerede neste år, sier Reitan.
RBKs sportslige leder, Stig Inge Bjørnebye, legger ikke skjul på sine forventninger til unggutten.
– Erlend er i gang med et spennende løp. Han spilte for oss før han dro til Bodø og fikk enda mer erfaring. Nå er han tilbake for i samarbeid med oss ta neste steg. Han er en spiller med godt fokus og profesjonell innstilling. Erlend er villig til å gjøre det som kreves for å bli Rosenborg-spiller.
Dahl Reitan er et sårt tiltrengt tilskudd i trøndernes bakre rekker. Både Jørgen Skjelvik og Johan Lædre Bjørdal forlater klubben ved årsskiftet.
Skjelvik er klar for et USA-eventyr med LA Galaxy, mens Lædre Bjørdal er i gang med å finne ny arbeidsgiver. Viking er blant klubbene som er interesserte i å hente 31-åringen.
Eliteserien
Glimt-kapteinen håper å se Botheim i gult igjen: – Verdens beste lagkamerat
28/03/2022 PÅ 16:57
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38