Aalesund-Haugesund 0-1:
Eirik Hornelands menn var sultne på seier i møtet med Aalesund på Color Line Stadion søndag kveld. Haugesunderne hadde nemlig ikke vunnet en eneste av sine Eliteserie-kamper i mai, og med fem kamper uten seier siden 3-0-seieren borte mot Stabæk 30. april, viste spillerne at det var på tide å ta med seg tre poeng hjem.
Haugesund-spiller Shuaibu Lalle Ibrahim trengte kun ni minutter fra start for å sørge for seier til gjestene, en seier som var historisk for haugesunderne, som før i dag aldri hadde vunnet på Color Line Stadion.
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
– Det var utrolig deilig med seier i dag, den trengte vi. Vi har slitt litt med effektiviteten i det siste, og i dag jobber gutta steinhardt og disiplinert. Aalesund er et godt lag, men i dag slet de med å finne hull i forsvaret vårt, det var deilig, sa Haugesund-trener Eirik Horneland til Eurosport etter kampen.
(saken fortsetter under videovinduet)

Høydepunkter: Aalesund - Haugesund

Jaktet redusering

Gjestene gikk aggressivt ut fra start og allerede etter ni spilte minutter sendte Shuaibu Lalle Ibrahim de hvittrøyede i ledelsen. Det gjorde at hjemmesupporterne brøt ut i pipekonsert, de ville hatt frispark i forkant av målet, noe Aalesund-spillerne Vebjørn Hoff og Fredrik Carlsen var enige i.
– Målet er en ren klar dommerfeil, så får de kontret mens vi sover i forsvar. Men vi får fart på beina og skaper mange sjanser på slutten, sa Hoff til Eurosport i pausen.
Haugesunderne lå lavt, og tettet nesten alle hull i forsvaret, men vertene var nære redusering ved flere anledninger. Lars Veldwijk hadde tre store muligheter, men skjøt utenfor mål på to av dem, mens hans siste forsøk ble reddet av keeper.
Jakten på redusering fortsatte i andreomgangen, men vertene slet med å finne rom i et kompakt Haugesund-forsvar. Fredrik Carlsen er nære en utligning med tjue minutter igjen av kampen, men avslutningen går like utenfor. Det ville seg heller ikke for Veldwijk i dagens kamp, for heller ikke hans skudd fra elleve meters hold fant veien i mål. Dermed vant Haugesund 1-0 mot Aalesund, i deres aller første seier på Color Line Stadion.
Slik startet lagene:
Aalesund: Lie - Arnarson, Ramsteijn, Grétarsson, Kirkeskov - Gyasi, Hoff, Carlsen, Thrándarson - Veldwijk, Abdellaoue
Haugesund: Bråtveit - Haraldseid, Pallesen Knudsen, Skjerve, Stølås - Tronstad, Kiss, Leite, Andreassen - Hajradinovic, Ibrahim
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 PÅ 11:51
OBOS-ligaen
Aalesund med skremmeskudd i opprykkskampen
28/08/2021 PÅ 14:55