Populære sporter
All sport
Vis alt

Hetset etter overgangen til rivalen: – Det har vært mye ufint

Malin Jornholt

Publisert 28/11/2017 klokken 12:59 GMT+1

Men Mjøndalen-toppscoreren var aldri i tvil om klubbskiftet.

Pellegrino

Foto: Scanpix

Han ble nominert til årets spiller i OBOS-ligaen på Fotballfesten mandag. Samme kveld avslører Amahl Pellegrino (27) at overgangen til Mjøndalens erkerival ikke er like populær hos alle.
– Jeg har fått veldig mange sinte meldinger og et par sinte telefoner, forteller Pellegrino til Eurosport.no.
Han visste det kom til å skape reaksjoner, men drammenseren var likevel aldri i tvil. Da tilbudet fra Strømsgodset ble lagt på bordet, trengte han ingen betenkningstid.
– Jeg hadde dratt fra Mjøndalen uansett om de hadde rykket opp eller ikke. Da Godset kom på banen, så var det helt umulig å takke nei. Det er jo en guttedrøm for en drammenser, sier han.
27-åringen som har scoret nest flest mål i OBOS-ligaen denne sesongen med sine 18 nettkjenninger, følte det var på tide å ta steget opp. Nå gleder han seg til å spille på norsk toppnivå igjen.
– Oppholdet mitt i Lillestrøm gikk jo ikke veldig bra, men nå er er jeg kommet til Eliteserien for å bli. Jeg er revansjelysten, innrømmer Pellegrino.

– Mye ufint

Hatmeldingene og hetsen fra Mjøndalen-fans virker ikke å påvirke ham nevneverdig.
– Jeg har hatt mye dritt opp gjennom, så sånne ting går bare inn det ene øret og ut det andre.
– Hva er det de sier?
– Det er kanskje ikke så lurt å si sånn direkte, men det er mye ufint. Sesongen er over og jeg har gjort alt jeg kan for Mjøndalen de to årene jeg har vært her, så jeg gleder meg til å ta et nytt steg nå, sier Pellegrino.
Nå tror han et forsterket Strømsgodset, med både ham selv og Herman Stengel, skal kjempe om medalje neste sesong.
– Vi må bygge videre på høsten. Vårsesongen var ikke bra, men høstesesongen til Godset har vært helt syk. Klarer vi å bygge videre på den kan det fort bli en høyere plassering enn en fjerdeplass.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame