Molde–Rosenborg 1–2:
Rosenborgs Mike Jensen er høyaktuell for Danmarks VM-kvalifiseringskamper mot Polen og Armenia. Så aktuell at Åge Hareide har bestemt seg for å følge midtbanemannen fra tribunen i flere av Rosenborgs kommende kamper.
– Han er absolutt en kandidat og nå får vi se ham mot Molde, så skal vi se ham i Amsterdam mot Ajax, og så kommer vi sikkert til å være på Lerkendal for returkampen også, sier Hareide til Eurosport.
Eliteserien
Ny sterk Rosenborg-seier: – Se på Åge Hareide. Han lukter gull!
19/09/2021 PÅ 18:04
Lørdag var Danmarks landslagssjef på plass på Aker Stadion og fikk Jensen styre Rosenborg til 2–1-seier mot Molde etter først å ha lagt under 0–1.
Hareier er klar på hva Rosenborg-kapteinen kan tilføre hans danske landslag.
– Man får alltid 100 % av Mike Jensen. Han er en spiller som kan løse forskjellige oppgaver i midtbaneleddet og det er viktig for oss. Vi får se hva vi har behov for når vi skal ta ut laget, sier Hareide.
Og om Jensen skulle overbevise nok til å bli funnet verdig en plass i Hareides 23-mannstropp til de viktige kvalik-kampene, føler mannen med fire privatlandskamper på CVen seg absolutt klar for oppgaven.
– Hvis de vurderer mine kvaliterer som noe som kan bidra for dem, så skal jeg være klar for å ta det nivået, sier Jensen.
Jensen var imidlertid ikke eneste danske som viste seg frem lørdag kveld. Nicklas Bendtner vartet opp med et knuststykke av en scoring da han satte inn 1–1. Men veien tilbake til landslaget for Lorden kan se et stykke lenger ut enn for Jensens del.
– Slik jeg forstår det er Bendtner langt bak i køen til Hareides Danmark. Når man har spillere som Kasper Dolberg og Nicolai Jørgensen som leverer på det nivået de gjør, så er nok ikke det så rart. Selv om han scorer slike mål som han gjør, sa Eurosport-ekspert Bengt Eriksen da han kommenterte lørdagens kamp.
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56
Eliteserien
RBK-kometen om stjernesammenligningen: – Pleide å kalle meg selv Lukaku
29/08/2021 PÅ 11:38