Dansk-libaneseren ble på mange måter det store symbolet på Strømsgodsets opptur i Eliteserien høsten 2017. Angriperen blomstret i en offensiv rolle bak Marcus Pedersen, og endte til slutt på tosifret antall scoringer.
Til tross for storspillet, og at han ble nominert til Folkets spiller, har han likevel ikke spilt en offisiell A-landskamp.
Tidligere i høst fortalte angriperen at han var skeptisk til spill for Libanon på grunn av at han var kommet på kant med landslagstreneren, men utelukket likevel ikke spill for nasjonen til bold.dk.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33

Beskjeden til Hareide: – Jeg er klar

Nå forteller Jradi at han har bestemt seg for valget.
– Jeg er klar til å spille for Danmark, så Libanon har fått et nei takk. Selv om det er har vært uenigheter med treneren, ville de gjerne bruke meg i offisielle kvalikkamper, men fra start av har jeg sagt at jeg ikke vil låse meg til noe, sier han til bold.dk.
Jradi har spilt med flagget på brystet for Libanon tidligere, men ikke i noen offisielle kamper.

Ikke hørt noe fra landslaget

Godset-spilleren var ikke i Danmark-troppen som ble tatt ut på mandag. Der kunne man likevel finne to Rosenborg-spillere.
– I Norge var det litt snakk om det som en mulighet, men jeg ble ikke spurt og har heller ikke hørt fra landslagstreneren, sier han.
Danmark er på 12. plass på FIFA-rankingen. Libanon er på 87. plass. Til sammenligning er Norge på plass nummer 58.
Jradi ble kåret til månedens spiller i oktober . Lagkamerat Glesnes skulle gjerne hatt blomstene selv, men måtte dele de ut. Se video!
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22