Svenske Powell ble onsdag løst fra kontrakten etter bare seks kamper i sjefsstolen hos Eliteserie-klubben Sandefjord.
«Sandefjord Fotball og Magnus Powell har kommet til enighet om å avslutte samarbeidet», het det i en melding på klubbens nettsted.
Sandefjord ligger på 12.-plass i Eliteserien. Det er kun blitt fem poeng hittil, og klubben har sluppet inn flest mål av alle i ligaen med 16.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 KLOKKEN 13:33

Svarte ikke om tillit

– Det er ingen som synes situasjonen er ålreit, det er trist. Vi spillerne får krumme nakken og prestere bedre på banen. Det er en revansjelysten gjeng med gutter som ønsker å vise seg fram, sier Lars Grorud til Sandefjords Blad.
Powell ble ansatt som ny hovedtrener i Sandefjord 16. januar. Ifølge Sandefjords pressemelding ble arbeidsforholdet avsluttet etter en «totalvurdering, basert på manglende resultater og i dialogen med spillergruppen».
Styreleder Gunnar Bjønnes ville ikke svare på spørsmål fra SB onsdag hvorvidt Powell hadde styrets tillit eller ikke.

– Ikke bra nok

Neste kamp for Sandefjord er mot formsterke Brann søndag. Hvem som skal lede laget fra sidelinjen da, er ikke klart.
– Vi må ha fokus på å prestere med de som er der og ha best mulig resultater og prestasjoner fremover. Så får klubben ta seg av den trenerkabalen. Får gjøre det så godt det kan. Etter 1-4 i sekken mot Tromsø så er det ingen tvil om at vi må opp flere hakk mot Brann. Må bare rette fokuset inn mot dem, sier Grorud til Eurosport.no.
Brann leder Eliteserien og har fem seirer og ett tap så langt. De rødkledde har kun sluppet inn to mål så langt denne sesongen.
– Brann er bunnsolide og et utrolig solid, voksent lag. Det blir en tøff nøtt å knekke, for de er tunge og sterke. Godt organiserte. Ingen lett kamp, men vi skal krumme nakken og jobbe hardt for å få snudd denne trenden.​
(NTB/Eurosport.no)
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 KLOKKEN 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 KLOKKEN 11:22