– Det var en spesiell dag. Tøft etter åtte år. Nå må jeg finne noe annet å gjøre på, sa en preget Christian Grindheim.
Søndag ble det klart at Vålerenga ikke velger å fornye kontrakten med kapteinen. Det betyr at 34-åringen spilte sin siste hjemmekamp i VIF-drakten i 2-0 seieren over Odd.
Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
06/08/2022 PÅ 12:14

– Jeg er ledig på markedet. Det er bare å ta kontakt

Etter kampen viste han rumpa til Klanen for siste gang. Hvor ferden går videre er usikkert, men gamleklubben Haugesund har tidligere vært positive til samtaler. Grindheim vil ikke si så mye om hva som blir det neste, men frir til potensielle klubber.
– Nå får vi se da. Vi har en kamp igjen, men jeg har ikke tenkt å gi meg ennå. Jeg føler jeg har noen år igjen. Jeg er ledig på markedet. Det er bare å ta kontakt, sier Grindheim.
Grindheim har spilt i klubben i to epoker og har vunnet både serie og cup med klubben. Eurosports fotballekspert Bengt Eriksen tror det er riktig timinig for at de to skilles.
– De har vært spekulert litt om han skulle fortsette eller ikke. Nå ble det ikke slik. Jeg tror det er riktig. Det sier jeg av respekt til både Christian Grindheim og Vålerenga. Jeg tror de må fornyes. De må rett og slett ha færre folk i den stallen. Han har gjort en fantastisk jobb for Vålerenga. En god spiller og en god kaptein, sier Eriksen.
Saken fortsetter under videoen:

Vålerenga slo Odd i Grindheims hjemmeavskjed

Tror turen går vestover

Tidligere har Grindheim uttalt at han kunne tenke seg å spille til han blir 40. Thomas Myhre mener VIF-kapteinen fortsatt holder Eliteserie-nivå og tror ikke det vil bli vanskelig å finne seg en ny klubb.
– Jeg tror ikke han blir arbeidsledig. Han kommer til å få seg en ny klubb. Så lenge han ønsker å spille kan han være med å bidra i andre lag og sannsynligvis i den øverste divisjonen i Norge, sier Myhre.
– Vil du si et lag?
– Jeg tror at han kan dra tilbake til Haugesund.
Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 PÅ 17:53
Eliteserien
Friskmelder nøkkelspillere før hovedkampen
16/06/2022 PÅ 18:08