Etter halvspilt Eliteserie-sesong styrer Strømsgodset og Tor Ole Skullerud mot nedrykk til OBOS-ligaen.
Lørdag kveld ble Lillestrøm for sterke på Åråsen med 2–0, begge scoringene før hvilen signert Chigozie Udoji og Erling Knudtzon.
– Trykket på Tor Ole Skullerud begynner å bli massivt nå. Det ser ikke ut som spillerne har lyst til å være på banen, sier Eurosport-kommentator Kenneth Fredheim etter at sesongens sjette tap er et faktum.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
Med 15 poeng på de 15 første kampene ligger drammenserne på kvalikplass, en posisjon som kan bli til direkte nedrykksplass om Tromsø tar tre poeng mot Haugesund søndag kveld.
– De færreste hadde før sesongstart trodd det skulle stå så dårlig til på tabellen. Det er tydelig at det er en klubb med klare behov for forsterkninger, særlig på midtbanen. Spissene har heller ikke levert som de skal, men der er i hvert fall potensialet større, sier Fredheim.
(saken fortsetter under videovinduet)

Glimrende scoring av Udoji

Sist Skulleruds mannskap kunne gå av banen med seier i Eliteserien var da tabelljumbo Viking ble slått 4–2 på Marienlyst i mai.
Forrige serierunde toppet det hele seg da Espen Bugge Petteren (37) mistet hodet og viste fingeren til sine egne supportere. Etter kampen hadde 37-åringen spart om en tirade mot egne fans, som han igjen pent måtte ut og beklage dagen derpå.
Selv om den forventede beklagelsen dukket opp, tegner sisteskansens utbrudd et tydelig bilde av en spillergruppe ute av balanse. Når det i tillegg går såpass hardt for seg i kommentarfeltet på klubbens egen nettside at det blir stengt, kan man trygt slå fast at ting er langt fra slik de burde være i klubben som for fire år siden kunne feire seriemesterskap i Eliteserien.
– Akkurat nå er det lov til å stille om jeg trives i jobben, men jeg gjør det generelt. Det er tøft å jobbe i motgang, men det har jeg vært med på før. Det er sånn det er å være fotballtrener, sier Skullerud.
Tromsø har også hatt en skuffende sesong, og etter forrige serierunde bestemte klubben seg for å ta grep og fjerne Bård Flovik som hovedtrener. Godset-treneren er klar på at han på ingen måter har tenkt å kaste inn håndkleet selv om det blåser godt rundt ham for tiden.
– Vi må bli mye bedre til vi skal møte Kristiansund til helgen, noe annet blir ikke tema i hodet mitt, men vi finne ut av hva det er og sørge for at vi ikke ser slik ut igjen, sier han.

Knudtzon tilbake med scoring

Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43