Espen Bugge Pettersen svarte egne supportere med «finger'n» og en ordentig tirade overfor Eurosport etter å ha sett seg lei av stadig negative meldinger fra tribunen.
– Hvis de ikke er her for å støtte oss, så får de pelle seg hjem, rett og slett, sa en tydelig irritert Bugge Pettersen.
I Godsetunionen, som er Strømsgodsets supporterklubb, reagerer man sterkt på sisteskansens oppgjør med dem. Kim Underberg Rolund, som sitter i styret til supporterklubben, er tydelig på hvordan Bugge Pettersens gest blir tatt imot.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
– Han skal holde seg for god for det der. Som profesjonell fotballspiller så skal han aldri gjøre en slik gest, verken mot motstander og spesielt ikke hjemmefansen. Det er nulltoleranse for slikt. Det er greit å reagere og si ifra, men måten han reagerer på i dag er uheldig for alle parter, sier han.
Rolund mener dette er noe Bugge Pettersen må akseptere, og er en del av de høye kravene som stilles til ham som spiller.
– Bugge Pettersen er kjent for sine gode utspark, så at han får høre det når han gang på gang sørger for innkast og farlige situasjoner mot, sier seg litt selv. I tillegg drøyer han ofte unødvendig tid når resten av laget, og alle andre, ønsker ballen opp og frem. Da settes ofte følelsene og frustrasjonen i spill, sier han.
Godset-supporteren er likevel klar på at det finnes grenser for hva man kan lire av seg, uansett hvor frustrert man måtte være på både egne spillere og motstandere.
– Noen utsagn og meldinger kan være drøyere enn andre, noe GodsetUnionen ikke støtter, men ser man på supportere generelt, så hjelper ikke utspill til innkast på moralen når vi spiller som vi gjør og ligger der vi ligger på tabellen, sier han.
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43