Bjørn Helge Riise nærmer seg en retur på fotballbanen.
  • Se Aalesund–Brann på Eurosport Player og Eurosport Norge søndag 6. august kl. 20!
Riise har slitt med en ryggprolaps og ikke vært på banen siden Aalesunds hjemmeseier mot Tromsø tilbake i april. Nå er imidlertid 34-åringen tilbake i trening, og melder seg selv klar så tidlig som til søndagens treningskamp mot Hødd.
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
– Jeg kjenner ingenting når jeg løper og slår på ballen. Dersom jeg også kommer meg gjennom spillsekvensene uten smerter, så er jeg i mitt hode helt frisk, sier Riise til Sunnmørsposten. (bak betaling).
Allerde i første seriekamp mot Stabæk kjente Aalesund-kapteinen smertene, men fortatte likevel å spille kamper frem til 30. april hvor det sa helt stopp etter at han hadde kommet inn fra benken og bidratt til å snu kampen for Aalesund som til slutt vant 3-1.
– Jeg har tidvis vært langt nede, det var et par uker der jeg knapt kom meg ut av senga. Men jeg fikk to sprøyter i Oslo i begynnelsen av juni, og de traff perfekt. Så har jeg fulgt et program satt opp av Egil Eliassen og Jonas Nordal, og nå tror jeg faktisk jeg er i orden.
Aalesund-trener Trond Fredriksen mener det blir som å få en helt ny spiller med Riise tilbake på banen.
– Med Bjørn Helge tilbake er det som å få en helt ny spiller inn i stallen - en meget viktig og god spiller også. Han betyr mye for gruppa vår, og jeg ser ikke bort fra at han kan få noen minutter allerede i treningskampen mot Hødd søndag, sier Fredriksen.
OBOS-ligaen
Aalesund med skremmeskudd i opprykkskampen
28/08/2021 PÅ 14:55
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58