Eurosport.no har vært i kontakt med kilder i Brann som bekrefter at midtbanespilleren er tilbake i troppen mot Tromsø søndag.
25-åringen var tilbake i spill for første gang siden Stabæk-kampen på fredagens treningsøkt, og lørdag var han igjen i aksjon på feltet. I etterkant ble det klart at midtbanestrategen inkluderes i Lars Arne Nilsens kamptropp.
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
Haugen fikk seg en smell i hoften mot Sarpsborg 08 15. april og måtte forlate banen like før timen var spilt. Likevel var midtbanestrategen med fra start da Stabæk stod på andre banehalvdel under en uke senere.
Det var en beslutning som viste seg å være lite lur. Haugen holdt i 75 minutter før han ble byttet ut, og det ble tidlig klart at hoften hadde blitt verre. Kampene mot Ranheim og Sandefjord gikk fløyten, men nå ser det altså ut som at Bergens-klubben får tilbake sin playmaker før det intensive mai-programmet.
Brann har klart seg bra uten sin assistkonge, og topper tabellen fem poeng foran Rosenborg etter de første sju serierundene. Søndagens motstander Tromsø er nummer seks, åtte poeng bak bergenserne.
Eliteserien
Fortvilelse for Tromsø da Glimt sikret tabelltopp med sein scoring
29/08/2021 PÅ 17:53
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58