SE ALT FRA ELITESERIEN PÅ EUROSPORT PLAYER
Arbeidet med å få skiftet ut dagens kunstgress starter etter hjemmekampen mot Odd 1. juli siden det er fem uker fram til neste hjemmekamp.
– Fra kampen mot Haugesund 5. august, så vil alle som trener og spiller på Alfheim, få oppleve å få en ny matte på banen. Vi skal legge det mest moderne kunstgress som er å få, sier styreleder i Alfheim Arena, Kjell Kolbeinsen i en pressemelding.
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21
– Grunnen til at vi gjør dette nå, er at matta er nedslitt. Vi har også sett på undersøkelser hvor kunstgresset her kommer utrolig dårlig ut. Den blir sett på som den nest dårligste i Eliteserien og vi vil den skal bli sett på som noe av det beste Norge har, legger han til.
Kostnadene kommer Trond Mohn til å ta etter at han fikk et forslag fra Alfheim Arena om å bytte ut kunstgresset nå. Dette er noe som vil koste rundt tre millioner kroner.
– Trond Mohn bidrar med kunstgress for tredje gang på Alfheim. Dette vil komme alle brukere til nytte, sier Kolbeinsen.
Det nåværende kunstgresset på Alfheim skal gis bort. Forutsetningen for å få det er at man er en klubb i Tromsø-området. Samtidig må man være villig til å hente det selv.
– Vi skal dele opp matta så skånsomt som mulig, slik at det blir minst mulig ekstrautgifter for de som får det, sier Kolbeinsen.

Tromsø slo raskt tilbake etter Stabæks drømmeåpning

(©NTB/Eurosport.no)
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00
Eliteserien
Fortvilelse for Tromsø da Glimt sikret tabelltopp med sein scoring
29/08/2021 PÅ 17:53