Haugesund - Tromsø 2-0:
– Det er urutinert og og skuffende av Tromsøs mest rutinerte spiller når de sliter som mest, sa Hulsker.
Det ble en helsvart kveld for Morten Gamst Pedersen. Et desperat Tromsø var på poengjakt borte mot Haugesund, men den nyansatte treneren Truls Jenssen måtte se at laget gikk på en ny blemme.
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
Se Eliteserien på Eurosport Player. Slik sikrer du deg tilgang.
Saken fortsetter under videoen:

– Den kan han vike unna

I første omgang rev han ned Fredrik Pallesen Knudsen innenfor sekstemeteren. Det gjorde at Filip Kiss kunne sende hjemmelaget i føringen, mens Gamst Pedersen fikk gult kort.
Verre ble det etter drøye kvarteret før slutt. Den rutinerte midtbanespilleren kom sent inn i en duell om ballen med Haugesunds Sondre Tronstad. Gamst Pedersen fullførte taklingen med høyrebeinet og plantet knottene inn i låret på FKH-spilleren. Dommer Kristoffer Hagenes dro opp et nytt gult kort før han dro opp det røde. Dermed ble Tromsø redusert til ti mann.
– Man må bare stagge seg slik at man oppfører seg som en god taper, men vi får det vanskelig. Vi får en lett straffe i mot og vi får et feilaktig rødt kort når vi er godt inne i kampen, sa Truls Jenssen til Eurosport etter kampen.
Den vurderingen er ikke fotballekspert Bernt Hulsker enig i.
– Se her nå. Opp med foten. Den kan du vike unna. Den foten får du bort hvis du vil. Det er det ingen tvil om. Dommeren står fem meter unna. For meg er det ingen tvil at dette er et gult kort. Så kan du diskutere om holdingen i første omgang var gult kort. Jeg synes ikke det var noe tvil på den. Dette er gult kort. Det er et riktig rødt kort til Gamst Pedersen spør du meg, sa han om det røde kortet.
Saken fortsetter under videoen:

Kiss sender Haugesund i ledelsen

Hulsker synes var skuffende ettersom 35-åringen sviktet laget på et viktig tidspunkt i kampen.
– Den mest rutinerte spilleren. Jeg synes jeg så noe med en gang. Han sparker etter ham. Det er et greit gult kort. Sorry, kompis, fortsatte Hulsker.
Se Eliteserien på Eurosport Player. Slik sikrer du deg tilgang.
Saken fortsetter under videoen:

Abdi sikrer tre poeng til Haugesund

– Vi skal ikke kappe hodet av ham

Han fikk støtte av Bengt Eriksen i studio. Også Eurosports fotballekspert mente at det var helt korrekt å sende 35-åringen i dusjen.
For Gamsten ble det en marerittkamp ettersom han forårsekt både straffesparket og ble utvist. Hulsker tror det kokte litt i hodet på Tromsø-spilleren.
– Vi skal ikke kappe hodet av ham, men det er han som forårsaket det første målet på det straffesparket, der han kommer på etterskudd og ikke følger helt med. Så klarer han å bli utvist når de skal jage utligningen her på en veldig unødvendig og klønete måte. Han ble kanskje litt heit i hodet der, sier Hulsker.
Etter utvisningen satte Liban Abdi inn 2-0 og Hagesund sikret seg tre poeng.
Eliteserien
Fortvilelse for Tromsø da Glimt sikret tabelltopp med sein scoring
29/08/2021 PÅ 17:53
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58