• Se Sarpsborg 08 neste kamp i Eliteserien mot Haugesund søndag klokken 18.00 på Eurosport Player
OSLO (Eurosport.no):
– Det blir en litt annerledes kamp enn de andre, sier Amin Askar til Eurosport.no.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
Torsdag er det duket for en ny kamp i Europa League for Sarpsborg 08 når svenske Malmö kommer på besøk. Forrige runde ble Genk sendt hjem med 1-3 i sekken. Mot Malmö tror Askar at det blir mer som en tøff Eliteserie-kamp med mye dødballer og fysikk.
Bortefeltet er utsolgt og trolig blir det mange svensker som tar turen opp til Sarpsborg. Askar ser frem til litt god kok blant supporterne på tribunen.
– Vi vet hvordan det er i Sverige. Det er galskap på et helt annet nivå på tribunen, enn det er i Norge. Det blir en fin ramme rundt kampen. Vi må bare sørge for at vi er klare fra start og bare banke de, slik vi har gjort med de andre lagene som har kommet til Sarpsborg 08, sier backen.

– Går på æren løs

For sarpingene er ubeseiret på hjemmebane i Europa League. I helgen brøt de også marerittrekken med sju strake tap i Eliteserien da de tok poeng borte i Molde.
– Det er positivt at vi fikk med oss et poeng og at vi plukket poeng i Eliteserien igjen. Det går på æren løs når vi taper så mange kamper og du får høre det fra omverden hele tiden hvor bra vi har gjort det i Europa, men også hvor dårlig vi har gjort det i Eliteserien. Vi fikk med oss et godt resultat mot et godt Molde-lag. Da får vi sørge for å slå et enda bedre Malmö-lag.
– Har du vært med å tape sju kamper på rad i serien før?
– Nei, det har jeg ikke. Men samtidig føles det litt annerledes ut å ha disse oppturene innimellom. Det er litt blandede følelser hele veien. Men sju kamper, nei det blir for mye.
Se denne ukens Eliteserie-podcast. Saken fortsetter under videoen:

– Det har ikke fungert

Askar mener at de ikke har prioritert vekk Eliteserien, men at de har slitt med å finne balansen mellom Europa League og hjemlig serie.
I en kamp byttet vi opp til ti spillere, mens vi byttet fem i en annen kamp og spilte med samme mannskap i enda en kamp. Det er har ikke fungert. Vi startet dårlig og fikk noen kamper med tap. Da fikk vi et dårlig momentum og det fortsatt slånn frem til vi brøt den barrieren.
– Men vi vet hva vi kan og vi har levert i de Europa League-kampene. Vi går inn med høy selvtillit mot Malmö.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22