Nicklas Bendtner er igjen innblandet i en uheldig situasjon. En svært nedbrutt danske tok kontakt med Rosenborg etter hendelsen i København natt til søndag.
Ifølge Ekstra Bladet og BT er dansken siktet for vold mot en taxisjåfør i den danske hovedstaden. Taxiselskapet opplyser at sjåføren ble sendt til operasjon med brukket kjeve og at overfallsmannen var Nicklas Bendtner.
– Det er fort gjort å tenke at det er Bendtner fordi han har hatt noen caser før, men det blir nødvendigvis ikke riktig det heller, sier Eurosports fotballekspert Bengt Eriksen.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
I forbindelse med den ferskeste hendelsen i København, lister NTB opp følgende liste over hans utenomsportslige hendelser:
Mars 2014:
Bendtner ble straffet med bøter av sin engelske klubb Arsenal etter at den danske landslagsangriperen hadde dratt på byen i København uten å spørre om tillatelse.
Han var også innblandet i en episode med en taxisjåfør der han ifølge BT skal ha kneppet opp buksene og pisket taxien med beltet.
November 2013:
Ifølge avisen The Sun ble Bendtner anholdt og fikk en advarsel av politiet etter mistanke om hærverk i leiligheten der han bodde.
Bendtner har forklart at han sammen med noen venner ødela en dør ved bassengområdet etter at døren ikke ville åpne seg. Bendtner beklaget overfor sine naboer og sa at han trodde døren hadde satt seg fast.
Mars 2013:
Bendtner mistet førerkortet i tre år og fikk en bot på 842.000 kroner etter å ha kjørt med 1,75 i promille i en enveiskjørt gate i København.
Juni 2012:
Bendtner fikk 735.000 kroner i bot og en kamps karantene etter at han i EM-kampen mot Portugal viste fram sin boksershorts med reklame for et spillselskap. Dette selskapet betalte boten, men Bendtner måtte stå over VM-kvalifiseringskampen mot Tsjekkia. Kampen endte for øvrig 0-0.
Mai 2012:
Bendtner fikk ifølge avisen Sunderland Echo en bot på 45.000 kroner etter flere trafikkforseelser. Da dansken ble vinket inn av politiet hadde han ikke førerkort med seg, ikke riktig forsikring på bilen og bilen var ikke registrert.
Februar 2012:
Bendtner mistet førerkortet i to måneder etter at han ble stoppet etter å ha kjørt langt over fartsgrensen. Ifølge chroniclelive.co.uk kjørte Bendtner i 166 km/t, noe som var 50 km/t over fartsgrensen på stedet.
Desember 2011:
Bendtner ble arrestert sammen med lagkamerat Lee Cattermole fra Sunderland for hærverk mot minst tre biler. Angivelig skulle de to ha sparket på bilenes sidespeil, men saken mot Bendtner ble siden lagt bort.
November 2011:
Bendtner ble anmeldt for vold mot en gjest på Hotel Marienlyst i Helsingør. Angriperen nøt alkohol sammen med flere danske landslagsspillere etter en privatlandskamp mot Sverige. Gjesten kom i klammeri med spillerne, og Bendtner ble senere anmeldt. Politiet gikk ikke videre med saken.
September 2011:
Bendtner ble anholdt i forbindelse med et slagsmål på Hilton Hotel i Gateshead, skriver chroniclelive.co.uk. Dansken ble anholdt for å sikre ro og orden.
Mai 2009:
Etter tap mot Manchester United i mesterligaen trakk den daværende Arsenal-spilleren på byen. Bilder av en tydelig beruset 21-åring, som med buksene på lårene ble hjulpet til bilen, gikk verden rundt. Arsenal-manager Arsène Wenger straffet dansken med bøter.
(©NTB)
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22