Populære sporter
All sport
Vis alt

– Jeg lurer på hva som skjer. Det er litt ubehagelig

Espen Blaker

Oppdatert 26/01/2018 klokken 13:26 GMT+1

Ohi Omoijuanfo håper å komme seg utenlands før det internasjonale overgangsvinduet stenger.

ohi

Foto: Eurosport

Fjorårets Eliteserie-komet har ikke lagt skjul på at han ønsker seg utenlands, men inntil videre må han smøre seg med tålmodighet.
– Det er litt ubehagelig. Man er spent det kan fort skje noe på slutten. Jeg vil ikke håpe for mye og ende opp med å bli skuffet. Det er lov å drømme litt så lenge jeg har fullt fokus når jeg er her. Og det har jeg, sier 24-åringen til Budstikka.
Spissen, som kom fra Jerv foran 2016-sesongen, noterte seg for 17 Eliteserie-scoringer i sin andre sesong på øverste nivå – kun slått av Rosenborgs Nicklas Bendtner.
Han er selv klar over at flere klubber har vist interesse i vinter, men foreløpig har ikke Stabæk mottatt noe konkret.
– Derfor lurer jeg litt selv på hva som skjer og hvorfor ingen kommer med bud. Jeg håper selvsagt at noen tar sjansen på meg nå, for jeg er en hardtarbeidende gutt. Og jeg vet at jeg kan ta nivået i flere av de gode ligaene som det har vært interesse fra.
Det internasjonale overgangsvinduet stenger onsdag. Ohi føler seg klar for et utenlandseventyr, og «håper det kan skje noe». Likevel har han ingen problemer med å bli i Bærums-klubben dersom situasjonen ikke forandrer seg de neste dagene.
– Det er ikke krise, det. Jeg får bare prøve å gjenskape sesongen jeg hadde i fjor. Da er jeg sikker på at jeg får realisert drømmen etter hvert.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame