Hele 19 ganger denne sesongen i Eliteserien har Berisha tatt av seg oppvarmingsvesten, gjort seg klar ved fjerdedommeren og blitt byttet inn. Noen superinnbytter har han imidlertid ikke vært. Basert på samtlige innhopp og de to gangene han har fått muligheten fra start, har angrepsspilleren fortsatt til gode å bidra med målpoeng.
Svensken, med U-landskamper for Sverige, kom til klubben i februar. Berisha forteller i et intervju med Sunnmørsposten (bak betalingsmur) at han mener han ikke har fått sjansen.
Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
06/08/2022 PÅ 12:14
– Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke har fått så mye tillit. Jeg trener hardt og har følt meg bra i en lengre perioder, og det har jeg også gitt beskjed om til klubben.
– Et eller annet må endre seg, for det kan ikke fortsette slik, sier Berisha til avisen.

– Sitter igjen som et spørsmålstegn

Det ville kanskje vært lettere for svensken å akseptere valget hvis han ble vraket til fordel for et velfungerende lag, men sannheten er at Aalesund står uten seier på de siste 13 kampene.
Den fryktelige høsten gjør at laget fra Møre og Romsdal for alvor har involvert seg i nedryksstriden. I øyeblikket ligger Fredriksens mannskap an til å rykke ned sammen med Viking. Det er to poeng opp til Sogndal på kvalikplass.
Å ikke få sjansen fra start, har gjort Berisha frustrert. Spilleren har kontrakt ut 2019.
– Jeg sitter igjen som et stort spørsmålstegn, og jeg lurer veldig på hva faen som skjer. Jeg blir frustrert når jeg ikke får starte, men bare kommer inn hver gang vi ligger under. Jeg burde fått sjansen fra start, så kan jeg heller løpe meg tom og jobbe steinhardt, sier han.
– Har du snakket med Fredriksen om hva du må gjøre for å få starte kamper?
– Det har jeg ikke lyst til å gå inn på. Det er ingenting jeg kan gjøre bedre enn det jeg gjør nå, sier han.

Mener han burde holdt det internt

Sportssjef Bjørn Erik Melland svarer på kritikken fra Berisha for Trond Fredriksen.
– Han har på en måte rett i at han har fått lite spilletid, men det er trenerne som tar ut det laget de mener gir oss største sjanse til å vinne. i setter pris på å ha en type som Berisha, som jobber og står på for spilletid, sier Melland til Sunnmørsposten, og understreker at han ønsker at slike ting skal bli holdt internt.
Tidligere i uken kritiserte nederlandske Edwin Gyasi treneren for spillestilen.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 PÅ 20:39
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 PÅ 12:18