Strømsgodset - Kristiansund 4-2:
Det var like før slutt at Jean Alassane Mendy tok telling etter en duell med Strømsgodsets Jakob Glesnes. Spilleren ble truffet i hodet og lå nærmest urørlig ute på banen.
Lagkameratene tilkalte hjelpemannskapet som stormet inn på banen. Etter å ha fått behandling i flere minutter ble spilleren fraktet av banen på båre.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
– Det så ikke bra ut. Dette er ikke bra. Dette er veldig triste bilder. Vi får håpe på at det går bra, sa ekspertkommentator Bengt Eriksen.
Spilleren skal være bevisst og våken etter at han ble fraktet av banen og inn i garderoben får Eurosport opplyst. Begge lags supportere klappet da spilleren ble båret av banen.
Kristiansund-trener Christian Michelsen var skuffet etter tapet og den dårlige prestasjonen i første omgang. Likevel gikk tankene til Mendy etter kampen.
– Det viktigste er at det går bra med ham nå, fortalte KBK-treneren til Eurosport.
Spilleren er nå sendt til sykehuset hvor han skal undersøkes videre. Det medisinske støtteapparatet til Kristiansund opplyser til Eurosport.no at det trolig var en kraftig hjernerystelse, men at det nå går bra med spilleren.
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58