Populære sporter
All sport
Vis alt

Fra OBOS-ligaen til Eliteserien: – Jeg får takke Lars for at han valgte Aalesund

Oppdatert 16/01/2018 klokken 11:57 GMT+1

Magnus Powell ble tirsdag presentert som ny Sandefjord-trener.

Powell

Foto: bilde

Foto: Sandefjordfotball.no
Som Eurosport.no kunne erfare tirsdag morgen bli Magnus Powell Sandefjords nye trener.
Det bekreftet klubben på en pressekonferanse senere samme dag.
– Jeg er utrolig glad. Det er en stolt dag, litt den samme følelsen som da man var spiller selv. Jeg har hatt tre lærerike år hvor jeg har fått testet ut ideer etter fire år som assistenttrener i Eliteserien, så er det utrolig godt å være tilbake på den store arenaen. Jeg har ventet på denne dagen i tre år, sier Powell.
Svensken tar over roret etter Lars Bohinen som forvant til Aaalesund etter forrige sesong. Han har skrevet under på en kontrakt som strekker seg over to år.
– Jeg sendte faktisk melding selv til klubben da jobben ble ledig. Så jeg kan vel bare takke Lars for at han gikk til Aalesund. Jeg tenkte kanskje Viking eller Aalesund kunne bli mitt neste steg, men så åpnet muligheten seg her, sier Powell.
Flere navn har vært aktuelle for stillingen, som har vært midlertidig besatt av Geir Ludvig Fevang siden Bohinen forsvant til Aalesund.
– Vi hadde ikke noe bråhast med å erstatte Lars da vi har et sterkt trenerteam og en treningsgruppe som er bra. Vi har vært inne i en prosess med flere gode kandidater, og hatt gode dialoger med alle. Så endte vil til slutt opp med valget av Magnus, og det er vi veldig fornøye med. Vi ønsker å utvikle klubben og bygge videre på det grunnlaget som har blitt lagt de siste årene, sier Per Ketil Berg, daglig leder i Sandefjord.
Powell avsluttet forrige sesong sitt engasjement i OBOS-liga-klubben Levanger etter to år i trenerstolen, da kontraken med klubben gikk ut.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame