På mandag tar Sarpsborg 08 imot Rosenborg. Lagene er henholdvis på første- og andreplass i Eliteserien, så ordet «toppkamp» kan trygt brukes når Geir Bakke åpner dørene.
Det har definitivt supporterne lagt merke til. Seks dager før kampen sparkes i gang på Sarpsborg stadion er samtlige billetter solgt unna. Det bekrefter klubbens salgssjef for privatmarked, Alexander Klaussen, til Eurosport.no like etter 19.00 mandag kveld:
– Det er dritkult. Jeg har ikke opplevd det før match noen gang. Det er utrolig morsomt at folk i byen kommer for å støtte opp, sier Klaussen.
Eliteserien
Mye regnvær i vente – RBK og Brann frykter ny vannkrig
06/11/2021 PÅ 11:38
Tidligere på dagen skrev Rosenborg på Twitter at det kun var igjen 30 billetter, hvor alle var på bortetribunen. Noen tok åpenbart hintet og rev til seg de siste billettene. Dermed kunne ikke rammene rundt kampen ha vært bedre.
Hjemmebillettene ble allerede utsolgt mandag ettermiddag – under et døgn etter 5-1-seieren over Kristiansund.
– Jeg tror det blir en sinnssykt kul match. Akkurat nå er det kamp mellom nummer en og nummer to. Tabellen lyver ikke, sier Klaussen.
RBK håper nøkkelspiller rekker kampen: – Har en fair sjanse
Publikumsrekorden var på 5.137 tilskuere fra møtet med Vålerenga i 2015. Den rekorden smadres på mandag når 5.759 tilskuere kommer for å se Eliteserie-fotball.
– Vi kunne solgt mange flere i tillegg. Det er soleklart ny publikumsrekord, sier Klaussen.
– Hvor mange flere tror du dere kunne solgt?
– Det er vanskelig å spå, men med trøkket som er nå, så kunne det i hvert fall blitt et par tusen til. Opp mot 8.000. Vi er i flyten nå, sier han.
Om flyten fortsetter, får vi svaret på når Rosenborg kommer til Østfold på mandag. Kampen ser du på MAX eller Eurosport Player fra 18.30.
Eliteserien
Senket klubben som ikke ville ha han nok en gang: – Kreves noe spesielt
30/10/2021 PÅ 17:55
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53