Samme uke som Sarpsborg 08 spiller årets siste seriekamp og kan sikre sølv i Eliteserien, ble det klart at midtstopperen Anders Østli forlenger sin kontrakt med ett år.
– I mitt første år setter vi ny klubbrekord i poeng og plassering, så klarer vi å toppe det i år. Det har vært stor utvikling og veldig moro. Jeg håper det fortsetter og ser ingen grunn til at vi ikke skal ta nye steg. Jeg er kjempeglad, sier Østli til sarpsborg08.no.
Fredrikstad-gutten ble hentet til Sarpsborg 08 før 2016-sesongen. Fordelt over de to årene han nå har vært her, har 34-åringen notert seg for 29 obligatoriske opptredener i den blåhvite drakta. Den neste uken venter det Østli selv omtaler som hans to viktigste kamper i karrieren.
Eliteserien
Eriksen startet nedbetalingen: – Leker med motstanderne som om de er unger
07/08/2022 PÅ 17:55
– Det kiler i magen bare du spør meg. Det er en ordentlig cupfinalen og en cupfinale til, om vi kan kalle Molde-kampen for det. Å ta en andreplass i Eliteserien ville vært rått. Hårene på armen reiser seg bare av tanken, sier han.
Sportssjef Thomas Berntsen er naturligvis også fornøyd med å ha fått på plass Østlis signatur.
– Anders er viktig for oss. Han er med på alt som skjer og spiller alltid en god del kamper. Han er i tillegg veldig viktig i gruppa. En flott ledertype som vi er glad for å ha med videre, sier Berntsen.
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 PÅ 18:53
Eliteserien
Høydramatisk da LSK klatret til toppen av tabellen: – Det smaker litt ekstra
18/04/2022 PÅ 18:10