Scanpix

Forrens hårete mål – nå skal han tilbake på landslaget

Forrens hårete mål – nå skal han tilbake på landslaget

11/08/2017 22:57Oppdatert 12/08/2017 11:18

Det er ikke bare Molde-drakta Vegard Forren vil tre på seg i returen til norsk fotball.

Eurosport Player : Se direkte

Direkte på Eurosport

Vegard Forren er tilbake i Molde, klubben og drakten han elsker å tre på seg.

Åtte måneder etter at han forlot klubben til fordel for engelsk fotball og Brighton, gikk en klubbløs 29-åring en uviss fremtid i møte. Men så åpnet Ole Gunnar Solskjær døren og ga den tidligere kapteinen muligheten han kanskje aller helst ønsket seg.

– Når han står og banker på døren for å få komme tilbake, så vet du at den perioden ute har gjort noe med ham, sier Solskjær.

Forren forteller at han er glad for å være tilbake. Midtstopperen innrømmer at han ikke akkurat satt komfortabelt i godstolen da fotballfremtiden hang litt i løse luften.

– Jeg begynte å bli litt stresset, så da det gikk i orden så var det en stor lettelse. Det er bra for både meg og familien min som er glad for at vi kan bli værende her, sier Forren.

Han har få problemer med at manageren legger litt ekstra press på ham i returen til «Rosenes by».

– Jeg tror han vet at å legge litt ekstra press på meg bare er bra. Det er noe jeg lever fint meg og som motiverer meg enda mer, sier han.

Da Kjetil Rekdal ble bedt om å ta ut en kombinert Molde/Rosenborg-ellever sa han følgende:

– Han er bare den beste stopperen når han er i form og godt trent. Jeg ville valgt han foran de andre hver gang, uansett.

Om han er i Solskjærts startellevere mot Rosenborg lørdag er fortsatt uvisst, men den rutinerte Molde-spilleren har som alltid skyhøye ambisjoner. Mannen fra Kyrksæterøra har få problemer med å se seg selv i Solskjærs startoppstilling hver eneste helg, og det er ikke bare der han vil vise seg frem.

– Jeg jobber like hardt som alle andre for å spille hver gang muligheten byr seg. Gjør jeg det og spiller godt, så mener jeg selv at jeg alltid skal være aktuell for et landslagsuttak. Å være fast i Molde og på landslaget er der ambisjonene mine ligger, sier Forren.

Video - Forren tilbake i Molde med hårete mål

02:04

0
0