Midtstopperen har overbevist såpass i høst at korttidskontrakten på noen måneder nå mest sannsynlig forlenges med to år med årets sølvmedaljører. En offisiell bekreftelse på den ferdigforhandlede avtalen er ventet i nær fremtid.
– Vi ønsker for begge parter å ha en avklaring innen 14 dager, sa administrerende direktør i Molde Fotball Øystein Neerland til Eurosport.no for to uker siden.
Da var spiller og klubb langt på vei enige om rammene for en eventuell forlengelse, men da var inntrykket at det først og fremst var opp til Molde om de ønsket å ha med seg spilleren videre.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 KLOKKEN 13:33
Selv var Forren klokkeklar på hva han ønsket. Etter noen måneder med mye usikkerhet sist vinter og vår, der karrieren var i ferd med å spore av i jakten på en ny klubb, har MFK igjen vært trønderens førstevalg siden tidlig i sommer. Det har ikke endret seg i løpet av høsten. Tvert om.
– Jeg har vært ganske tydelig på at jeg ønsker å fortsette her. I høst har jeg stått på for å vise at jeg har flere år igjen som spiller og jeg vet at hodet og kroppen er klar for mange år til, sa Forren til Eurosport etter at klubben tok sølvmedalje i siste serierunde.
Nå skal altså det aller meste være i boks. Etter det Eurosport får opplyst hadde 29-åringen et «positivt» møte med Molde-trener Ole Gunnar Solskjær torsdag forrige uke og deretter et mer formelt møte med Øystein Neerland dagen etter.
Vegard Forren signerte for første gang for Molde for ti år siden. Han kom da fra KIL/Hemne. Han ble i januar 2013 solgt til Southampton uten å få spille førstelagsfotball før han igjen kom tilbake til Molde senere samme år.
Etter 2016-sesongen ble ikke Forren og Molde enige om en ny kontrakt, og i stedet endte han med en korttidskontrakt i Brighton. Den ble ikke forlenget, og Forren skrev for tredje gang under for Molde. Han står med 241 kamper i Eliteserien og 33 landskamper.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 KLOKKEN 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 KLOKKEN 11:22