Muhamed Keita (26) forlater Vålerenga etter å ha vært på lån denne vårsesongen i klubben. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside.
Vålerenga hadde opsjon på kjøp, men den ønsker ikke klubben å benytte seg av. Spilleren dra nå tilbake til den polske klubben Lech Poznan.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
– Det blir for mye penger å løse han fra kontrakten med Lech Poznan for oss, og derfor har vi informert både klubben og Keita selv at vi ikke vil kjøpe ham slik situasjonen er nå, sier Deila til klubbens hjemmeside.
  • Lad opp til Eliteserie-runden med Fotball Direkte søndag fra klokken 17.00 på Eurosport Player.
Keita har vært plaget med skader under oppholdet i Vålerenga. Angrepsspilleren fikk derfor kun seks kamper for klubben og scoret ett mål borte mot Haugesund.
Vålerenga-treneren vil ikke utelukke en retur for spilleren i fremtiden, men ønsker ikke å betale Poznan for å sikre seg angriperens tjenester.
– Men alt kan skje i fotballen og vi utelukker ikke at han kan komme tilbake dersom vi slipper å betale overgangssum for ham, sier Deila til Vålerengas nettside.
Keita spilte i Strømsgodset, blant annet under Deila, fra 2008 til 2014. Etter overgangen til den polske klubben Lech Poznan har spilleren blitt lånt ut to ganger til Stabæk, og en gang Godset og nå Vålerenga. Totalt har Keita spilt 14 kamper for den polske klubben og scoret to mål.
Sjekk Keitas fulltreffer i Vålerenga-trøyen:

Keita tenner håpet for Vålerenga

Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56