• Kvalik til Eliteserien: Se Stabæk – Aalesund onsdag klokken 17.30 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Som Eurosport.no meldte lørdag vender Peter Orry Larsen hjem til Aalesund. Klubben bekrefter i en pressemelding at midtbanespilleren har signert en toårskontrakt med oransjetrøyene.
29-åringen forlater dermed Brann og Bergen etter to sesonger. Søndag gjennomgikk han den medisinske testen og skrev under kontrakten. Midtbanespilleren synes det er godt å komme hjem igjen til klubben han har 237 kamper for.
Eliteserien
Kan gå glipp av oppgjøret mot Molde
I GÅR PÅ 11:33

– Holder et godt Eliteserie-nivå

Klubben kjemper om opprykk og møter Stabæk i kvalik onsdag. Planene til trener Lars Bohinen begeistret ham.
– Det virker veldig profesjonelt, og det er helt klart noe spennende på gang her. Med tid kan det bli kjempebra, sier Orry Larsen i pressemeldingen.
Midtbanespilleren var på utgående kontrakt i Brann. Da Eurosport.no presenterte Bosman-listen for Eliteserien i midten av november sa Eurosports kommentator Kenneth Fredheim følgende om Orry Larsen:
– Han holder fortsatt et godt Eliteserie-nivå. Brann signerte Løkberg og jeg tipper Orry Larsen ikke er interessert i å være fjerde eller femte valg neste sesong. Han kunne gjort en god jobb på mange lag i Eliteserien.
  • Kvalik til Eliteserien: Se Stabæk – Aalesund onsdag klokken 17.30 på Eurosport Player og Eurosport Norge

Har savnet mål fra midtbaneposisjon

AaFK-treneren er fornøyd med å få på plass en spiller med mye erfaring. I Brann har Orry Larsen kommet mye inn fra benken og levert viktige bidrag. Bohinen håper midtbanespilleren vil bidra med mål når han tar på seg den oransje drakten.
– Han tar med seg rutine vi trenger. Han har referanser på hva som er godt nok i forhold til kvalitet på trening. Han passer glimrende inn i måten jeg ønsker å utvikle spillet vårt til neste år. Han kan spille indreløper i 3-5-2, kant i 3-4-3, og gi oss mål fra midtbaneposisjon. Det har vi savnet i år. En klar forsterkning for oss. Og så er han lokal. Det passer profilen vi ønsker å ha, sier Bohinen.
Nå skal Orry Larsen følge spent med på de to kvalikkampene som vil avgjøre hvilken divisjon Aalesund spiller i neste sesong.
– Det blir spennende. Klarer guttene å gjenskape det som ble vist mot Sogndal, så kan dette gå veien.
  • Kvalik til Eliteserien: Se Stabæk – Aalesund onsdag klokken 17.30 på Eurosport Player og Eurosport Norge
OBOS-ligaen
– Det er fryktelig vanskelig å si hva som skjer videre
20/10/2021 PÅ 11:51
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59