Den tidligere Sandefjord-spilleren Terje Liverød (62) har hjulpet Sandefjord i jakten på nye spillere i sommerens overgangsvindu, og har sørget for at to uruguayanere nå spiller i Eliteserien.
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 PÅ 18:53
34 år gamle Carlos Grössmuller, som blant annet har spilt Champions League-kvartfinale mot Barcelona med Schalke, i tillegg til 21 år gamle Facundo Rodriguez Calleriza, imponerte begge stort etter sommerpausen, 6. august mot Stabæk.
De er begge hentet inn på lån hos Sandefjord ut sesongen, og som innbyttere i Eliteserie-debuten fungerte samspillet fra første stund på banen. På overtid noterte Rodriguez seg for sitt første mål i Eliteserien, assistert av landsmannen Grössmuller.
– Det er en ny erfaring, og første gang jeg er utenfor Uruguay. Derfor ga det meg litt mer ro å både få noen minutter, og score, i debuten, sier en fornøyd 21-åring til Eurosport.no.
Saken fortsetter under videoen:

Lovprises

Uruguayaneren scoret åtte mål på 14 kamper for Boston Rivers i Urugays eliteserie før han ble hentet til Norge, og lovprises av den 34 år gamle midtbanespilleren.
– Facundo har en stor fremtid, og kommer til å gi mye glede til klubben. Siden jeg er 34 år, hadde jeg ikke forventet et slikt eventyr. Jeg prøver bare å nyte det, sier Grössmuller til Eurosport, klar for å bidra til flere seiere for sin nye klubb.
Liverød tror det er fullt mulig at Sandefjord ligger blant topp tre i Eliteserien om noen sesonger, og er fornøyd med spillerne som er hentet inn så langt.
– Carlos har levert på aller høyeste hold, mens Facundo er en spiller med et veldig stort potensial og er relativt komplett som angriper.

– Ingenting er umulig

Men han drømmer fortsatt om en spiller, for sommerens kanskje heteste overgangstema var en mulig Forlán-overgang til Sandefjord. Ved spørsmål om han fortsatt er bitter over at signeringen av Diego Forlán ikke ble et faktum, skinner det igjennom at håpet fortsatt er til stede.
– Nei, det er vi ferdig med. Men det kan jo hende han kommer til neste år.
– Lover du det?
– Ingenting er umulig, forteller 62-åringen smilende med et glimt i øyet.
Eliteserien
Store skadeproblemer for Bodø/Glimt i sliteseier: – Vi mister det litt
10/04/2022 PÅ 17:59
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21