Keeperen Sean McDermott har imponert for Kristiansund i årets Eliteserie. Han ble kåret til Folkets spiller under Fotballfesten, samt supporterklubben Uglans favorittspiller.
Nå skriver Kristiansund BK på sine hjemmesider at den populære 24-åringen har skrevet under ny kontrakt med klubben som binder ham til Kristiansund ut året 2018.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
Videre står det at klubben er meget fornøyd med å ha med McDermott videre. Den norskfødte iren ble tidlig oppdaget av engelske storklubber, og allerede som 15-åring fikk han prøve seg på Arsenal-trening med stjerner som Cesc Fabregas, Robin van Persie og Theo Walcott.
McDermott ble i Arsenal frem til 2012, da han signerte for Sandnes Ulf. Derfra gikk turen til Start, så Ull/Kisa og før 2017-sesongen gikk han til Kristiansund. Der har 24-åringen vært en sterk bidragsyter til at Kristiansund tok en imponerende 7. plass i Eliteserien. Han voktet buret i samtlige seriekamper med unntak av to, og har forvist langt mer rutinerte Conny Månsson til benken.
I juleferien valgte altså 24-åringen å fortsette karrieren i Kristiansund. Han er dermed en av flere spillere som har valgt nettopp det den siste tiden. I går signerte klubben Allsvenskan-spiller Stian Aasmundsen, mens lokale Erlend Sivertsen signerte like før jul. I tillegg har de mørkeblå hentet Bent Sørmo fra Levanger. Men de har også mistet Jean Alessane Mendy som forlater Kristiansund til fordel for belgisk fotball og klubben Lokeren.
Det har ikke lyktes Eurosport.no å få kontakt med Sean McDermott.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22