Ulvestad har slitt med spilletid etter overgangen til Premier League-klubben Burnley i 2015. Kontrakten hans går ut denne sommeren, men mye tyder på at ting allerede kan skje i januar.
Eurosport.no vet at flere klubber i Eliteserien ønsker seg tjenestene til 25-åringen.
– Jeg har ikke så mange kommentarer til det. Han har kontrakt frem til sommeren, sier far Rune Ulvestad til Eurosport.no.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
Romsdals Budstikke, som omtalte saken først, skriver at spilleren er en av flere som vurderes av Molde. Også Mathias Normann og Magnus Wolff Eikrem kan vende tilbake til Ole Gunnar Solskjærs klubb, ifølge avisen.
Førstnevnte var på lån i Molde fra Brighton forrige sesong.

– Vil spille kamper

– Vi får vente noen dager og se hva som skjer, sier pappa Ulvestad, som tilbrakte flere sesonger i Molde.
60-åringen har fra før sønnene Pål Erik og Dan Peter i Eliteserien hos Kristiansund.
– Fredrik har lyst til å spille kamper, og har gjort det bra i kampene han har spilt (bak lukkede dører, journ. anm), sier Rune Ulvestad.

Michelsen: – Tror han vil fortsette i utlandet

KBK-trener Christian Michelsen er klar på at Ulvestad ville vært en drømmesignering, men tror det er usannsynlig at de tre brødrene står på lønningslisten sammen.
– Det hadde vært fantastisk for oss, men vi er nok ikke med i den båten, humrer Michelsen til Eurosport.no, og legger til at det i øyeblikket fremstår som lite realistisk.
– Det er en veldig god fotballspiller som jeg tror har lyst til å fortsette å være ute før han vender snuten hjemover. Han vil alltid være kjempeinteressant for oss, legger han til.
Spilleren har etter alt å dømme sine beste år foran seg, og vil dermed være ettertraktet ettersom han har kort tid igjen av kontrakten.
Å få spilletid under Sean Dyche i Burney fremstår som utfordrende. Manageren velger stort sett de samme spillerne i lagoppstillingen, og er kjent for å være blant de som gjør færrest endringer.
Fredrik Ulvestad har ikke vært tilgjengelig for en kommentar for Eurosport.no mandag ettermiddag da han var på trening.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22