Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.
Toppbildet er hentet fra lsk.no
– Vi er glade for å ha fått re-signert Erik. Vi har hatt en god og positiv dialog helt siden i fjor sommer. Det er absolutt behov for hans tjenester i klubben. Vi så utover høsten at han var en sterk bidragsyter til den gode sesongavslutningen vi fikk. Som folk flest fra Trysil-traktene, er han hel ved. Han bidrar både på og utenfor banen, sier sportssjef Simon Mesfin.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
23-åringen satt mye på benken i første halvdel av 2017-sesongen, men fikk mer og mer spilletid utover høsten. Nå føler han seg klar for å ta nye steg i LSK-drakta.
– Det var en litt tung periode hvor jeg satt mye på benken, men jeg er godt fornøyd med utviklingen jeg har hatt. Jeg føler meg som en Eliteserie-spiller, og er klar til å ta en fast plass på laget, sier han.
Brenden, som er i slekt med langrennslegenden Hallgeir, håper klubben kan bygge på NM-tittelen fra 2017 inn mot neste sesong.
– Vi har en fin spillergruppe her, som jeg trives veldig godt i. Med en god oppkjøring, er jeg helt sikker på vi kommer til å gjøre det godt. Med maks uttelling har jeg tro på medalje.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22