Carl-Erik Torp er ferdig i Brann etter nesten syv år i klubben. 32-åringen ble hentet til klubben av daværende Brann-trener Rune Skarsfjord i forkant av 2011-sesongen. Torp hadde markert seg med svært godt spill for Kongsvinger.
Den siste tiden har han vært trener for G16-laget til Brann. Nå ønsker han å dra tilbake til Østlandet og Oslo sammen med kone og barn.
– Det er en familievurdering som ligger bak. Vi har all familie på Østlandet og et nettverk der borte som vi savner, forteller Torp til klubbens hjemmeside.
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52

Måtte legge opp etter hjertestans

Torp fikk kun 26 kamper for klubben på grunn av hjertestansen på Fosshaugane 25. september 2011. Når Torp skal oppsummere tiden i Bergen, kommer han ikke utenom den fryktelige hendelsen:
– De største tingene i livet mitt har skjedd i Bergen og Brann. Her slo jeg gjennom som spiller, her fikk jeg hjertestans og måtte legge opp, her fikk Tone og jeg barn og giftet oss, oppsummerer han.
– Jeg er stolt av tiden i Brann. Det har vært fine og lærerike år der jeg har forsøkt å gjøre en god jobb som spiller, trener og ambassadør for klubben, sier han.

Ønskes det beste

Ifølge BA skal han få en rolle som utviklingsansvarlig i KFUM Oslo.
Branns sportssjef har få problemer med å akseptere avgjørelsen.
– Når han nå ønsker å flytte østover igjen er det trist, men vi forstår valget hans. Dette blir riktig for familiesituasjonen, sier Rune Soltvedt.
OBOS-ligaen
Aalesund med skremmeskudd i opprykkskampen
28/08/2021 PÅ 14:55
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58